Inkoon Rannikkotiellä (tie 51) sattui 2.11. iltapäivällä kello 17 liikenneonnettomuus, jossa menehtyi yksi ihminen ja loukkaantui kaksi. Tapahtumapaikka sijaitsi tien 186 risteyksestä noin 1,5 kilometriä Karjaan suuntaan.

Tilanne sai alkunsa, kun henkilöautoa kuljettanut mies lähti ohittamaan edellään ajanutta kevyttä ajoneuvoyhdistelmää. Ohituksen aikana hän törmäsi vastaantulevan henkilöauton keulaan. Ohittamaan lähteneen auton kuljettaja menehtyi, ja vastaan tulleen auton kuljettaja ja matkustaja loukkaantuivat. Loukkaantuneiden tilasta ei tällä hetkellä ole tietoa. Heidät kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan. Tapahtuneen johdosta myös kevyt ajoneuvoyhdistelmä suistui tieltä, mutta yhdistelmän kuljettaja ei loukkaantunut.

Asiaa tutkitaan Länsi-Uudenmaan poliisin vaativassa liikennerikostutkinnassa. Myös tutkijalautakunta selvittää asiaa. Tutkinnanjohtaja komisario Hannu Kontola kertoo, että tutkinta on alkuvaiheessa, ja se etenee niin teknisen kuin taktisen tutkinnan kautta. Päihteiden osuus asiassa selviää myöhemmin oikeuslääketieteellisten tutkimusten jälkeen. Alustavasti asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kahtena vammantuottamuksena.

Tilanteeseen vaikuttaneet seikat, kuten esimerkiksi ajonopeudet pyritään selvittämään esitutkinnan aikana. Tiellä on 80 km/h nopeusrajoitus.