Osa Rosk’n Rollin jäteasemista saa lisää aukiolotunteja vuonna 2022. Aukioloajat muuttuvat heti vuoden alusta alkaen Vihdin, Karkkilan ja Pusulan jäteasemilla.

Vihdin jäteasema saa uuden aukiolopäivän, kun tammikuusta lähtien jäteasema on avoinna ympäri vuoden myös maanantaisin. Karkkilan ja Pusulan jäteasemat tulevat saamaan lisää aukiolotunteja: Karkkilan jäteasema palvelee vuoden alusta lähtien maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 11–18 sekä lauantaisin klo 9–12, Pusulan jäteasema puolestaan tiistaisin ja torstaisin klo 14–18 sekä lauantaisin klo 14–17. Karjalohjan jäteasema saa kesäkaudella kaksi lisäaukiolotuntia keskiviikolle.

–Jäteasemien kävijämääriä seurataan jatkuvasti ja aukioloaikaa lisätään jäteasemille, joilla kävijämäärät ovat nousseet suhteessa aukiolotunteihin, kertoo tuotantojohtaja Sanna Lehtonen.

–Lähitulevaisuudessa osa jäteasemista automatisoidaan siten, että myös itsepalveluasiointi on mahdollista. Itsepalvelun myötä jäteasemien asiointiajat lisääntyvät merkittävästi. Emme kuitenkaan ole luopumassa palvelusta millään jäteasemalla, vaan itsepalvelu tuo lisää joustoa jäteasemakäynteihin varsinaisten palveluaikojen ulkopuolella, Lehtonen valottaa suunnitelmia.

Rosk’n Roll

Vihdin, Karkkilan ja Pusulan jäteasemat saavat lisää aukiolotunteja. (Kuva: Milla von Konow)