Rosk’n Rollin kaikki jäteasemat sekä asiakaspalvelu ovat suljettuina juhannusviikonloppuna 25.–27.6. Juhannus voi muuttaa kiinteistön jäteastian tyhjennyspäivää siten, että juhannusviikolla tyhjennyspäivä aikaistuu yhdellä vuorokaudella tavanomaisesta.

Maanantaille 21.6. ajoittuvia tyhjennyksiä ajetaan joillakin alueilla jo sunnuntaina 20.6. Kaikki viikon 25 tyhjennykset tehdään viimeistään torstaina 24.6. Rosk’n Roll lähettää tekstiviestin poikkeavasta jäteastian tyhjennyspäivästä niille asiakkaille, jotka ovat tilanneet ilmoitukset Rosk’n Rollilta.

Pidetään jätepisteet siisteinä

Jätepisteiden roskaaminen ja pursuaminen on valitettavasti ollut ongelmana myös tänä keväänä. Juhlapyhien aikaan roskaantuminen usein lisääntyy.

Rosk’n Roll on tiivistänyt vilkkaimpien sekajäte- ja ekopisteiden tyhjennysrytmiä kesäkaudeksi. Jäteyhtiö vetoaa myös asukkaisiin, jotta jätepisteiden ympäristö säilyisi siistinä. Lajittelemalla ja litistämällä jätteitä niitä mahtuu astioihin enemmän. Monet jätteet ennättää viedä pisteisiin myöhemmin juhannuksen jälkeisellä viikolla.

Ekopisteet on tarkoitettu kaikille jätehuollon perusmaksua maksavien asukkaiden kierrätettäville jätteille. Sen sijaan sekajätepisteiden käyttö on rajattu ainoastaan siitä erikseen maksaville asiakkaiden roskapusseille.

Muistathan:

  • Jäähdytä ja pakkaa grillihiilet huolellisesti, ennen kuin laitat ne sekajäteastiaan.
  • Jätteen keräyspisteillä ei astioiden ulkopuolelle saa jättää roskia tai romua. Jos säiliöt ovat täynnä, vie jätteet lähimmälle pisteelle. Jos jätteet ovat niin isoja, etteivät ne mahdu säiliön suuaukosta sisään, ne kuuluvat jäteasemalle.
  • Lähimmän jätteen vastaanottopisteen löydät verkkosivuilta rosknroll.fi > Jätteen vastaanotto