Lohjan K-Supermarket Lempolan yhteydessä oleva K-Latausasema aukeaa myöhemmin tämän viikon aikana. Lempolan K-Supermarketin latausasema tarjoaa nopeaa suurteholatausta alueen sähköautoilijoille.

Lohjan asema palvelee myös matkantekoa

K-Supermarket Lempolan K-Lataus-asema Lohjalla on myös asiakkaiden paljon toivoma sijainti. Kauppa sijaitsee lähellä Turun moottoritietä ja Hankoon menevää tietä, ja palvelee siten paikallisten sähköautoilijoiden lisäksi hyvin myös matkantekoa. Myös Lempolan asema tarjoaa monipuoliset latausmahdollisuudet sähköautoilijoille. Asemalle tulee yksi 200 kW:n tehoinen suurteholatauslaite, sekä kaksi 22 kW:n tehoista peruslatauslaitetta. Asema sijaitsee kaupan pysäköintialueella ja on auki vuorokauden ympäri.

-Olemme innoissamme uudesta asemasta. Sen avulla palvelemme asiakkaitamme entistä paremmin, vastaamme moneen asiakastoiveeseen sekä kehitämme vastuullista toimintaa, kertoo K-Supermarket Lempolan kauppias Marko Saarela.

Luotettavaa sähköauton latausta jo vuodesta 2018

K-Auto on rakentanut K-Lataus-verkostoa vuodesta 2018 alkaen, ja tällä hetkellä verkosto kattaa 107 latausasemaa ympäri Suomen. Asemilla on 332 peruslatauspistettä ja 149 nopeaa latausta tarjoavaa pika- ja suurteholatauspistettä. Kaikki K-Lataus-asemilta ladattava sähkö on 100 % uusiutuvaa, kotimaisella tuulivoimalla tuotettua energiaa. 

-Vuonna 2022 K-Lataus-verkosto laajenee merkittävästi enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Tänäkin vuonna tavoitteenamme on laajentaa pika- ja suurteholatauksen tarjontaa sekä avata asemia sinne, missä kysyntää eniten on. Ilokseni toteutamme myös monia asiakastoiveita, kuten Sipoon ja Lohjan asemat, kertoo K-Latauksesta vastaava johtaja Tom von Bonsdorff.