Autotalo Lohja Oy ja Oy BN Bilservice AB ovat tehneet liiketoimintakaupan BN Bilservicen liiketoiminnasta. Kauppa toteutui 1.6.2020, jolloin kaikki BN Bilservicen 13 työntekijää siirtyivät vanhoina työntekijöinä Autotalo Lohjan palvelukseen.

BN Bilservice toimitusjohtaja Bertel Niemi
Autotalo Lohja Oy toimitusjohtaja Juhani Mattinen
Ekenäs Bilhusin vetäjät:
Myyntipäällikkö Kurre Ahllund
Korjaamopäällikkö Tommy Ljunggren
Varaosapäällikkö Johnny Henriksson

Autotalo Lohja Oy on Lohjalla ja Tammisaaressa, Ekenäs Bilhus markkinointinimellä, toimiva perheomisteinen Volkswagen ja Seat -jälleenmyyjä, joka työllistää liiketoimintakaupan jälkeen 60 henkilöä. Oy BN Bilservice AB on toiminut lähes 25 vuotta Tammisaaressa Volkswagen, Seat, Skoda ja Saab -merkkihuoltona, jossa työskentelee kaiken ikäisiä autohuollon ammattilaisia vuosikymmenten kokemuksella. Yritykset ovat toimineet yhteistyössä jo vuosien ajan samassa kiinteistössä, joten kaikki palvelut ja toiminnot jatkuvat ennallaan. Bertel Niemi jää liiketoimintakaupan myötä ansaitulle eläkkeelle lähes 30 vuoden yrittäjäuransa jälkeen. Bertel kiittää asiakkaitaan, joista monien kanssa on hänellä vuosikymmeniä jatkunut hyvä yhteistyö.

Tutut asiakaspalveluhenkiset huoltoneuvojat, asentajat, varaosamyyjät sekä automyyjät palvelevat teitä tuttuun tapaan kaikissa autoasioissa, Ekenäs Bilhusissa Horsbäckissä osoitteessa Västanbyntie 1.

Autotalo Lohja Oy:n toimitusjohtajan Juhani Mattisen kommentteja:

Meillä on Tammisaaressa erittäin vahva markkina-asema Volkswagen henkilö- ja hyötyautoissa. Liiketoimintakauppa vahvistaa entisestään uskoamme Volkswagenin vahvaan tulevaisuuteen Läntisellä-Uudellamaalla.

Korkea asiakastyytyväisyys ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu ovat yrityksemme tärkeimmät peruspilarit. Vaikka asiakkaita on palveltu Volkswagen asioissa Tammisaaressa kahden eri yrityksen toimesta, niin molempien yritysten mitattu asiakastyytyväisyys on ollut Suomen huipputasoa. Tämä kertoo siitä, kuinka hyvin myynti ja huolto on Tammisaaressa hioutunut yhteen.