Lohjan kaupunginorkesteri esittelee Kevätkonsertissaan uuden konserttimestarinsa Tero Latvalan, tutustuttaa Laurentius-salin uuteen striimaustekniikkaan sekä paljastaa orkesterin syksyn suunnitelmia. Konsertti on katsottavissa Lohjan kulttuuripolun YouTube-kanavalla suorana perjantaina 29.5. kello 19.00 alkaen.

Striimaukset ja videoinnit ovat olleet orkesterin työkalu koronakevään aikana ja opittuja taitoja tullaan hyödyntämään myös tulevaisuudessa, kun normaali konserttitoiminta käynnistyy. Laurentius-salin tekniikkaa on otettu käyttöön ja jatkossa orkesteri tulee suorastriimaamaan konserttejaan eri kanavia hyödyntäen. Kevätkonsertti on orkesterin ensimmäinen Laurentius-salista tehtävä suorastriimaus.

Konsertin ohjelmistossa kuullaan teoksia mm. Mozartilta, Beethovenilta,Schubertilta ja Sibeliukselta. Esiintymässä on pieniä ryhmiä koronarajoitukset huomioiden. Orkesterin taiteellisena johtajana aloittava Jukka Untamala juontaa konsertin. Yleisöä ei vielä voida rajoituksien vuoksi ottaa sisään, mutta konsertti on kaikkien saatavilla osoitteessa youtube.fi/lohjankulttuuripolku.

Jukka Untamala ja Tero Latvala.