Lohjan Teatteri ja Lohjan yleinen kulttuuritoimi järjestävät kulttuuritäyteisen Kesätempauksen Puu-Anttilan pihapiirissä lauantaina 18.6. klo 13.00–15.00. Tapahtumassa on useita Lohjan kulttuuri-/taidetoimijoita kertomassa toiminnastaan.

Lohjan Teatteri esittelee uuden ohjelmiston ja saatamme jopa kuulla pienen maistiaisen ensi vuoden Love Lohja -konsertista. Lohjan kaupunginorkesterin muusikot soittavat kevyttä klassista musiikkia, Lohjan Tanssiopistolta ja Tanssikoulu Toestarilta nähdään tanssiesitykset ja yleisen kulttuuritoimen kulttuurituottaja Sara Ertek pitää pienen puheen. Mukana tapahtumassa esittäytymässä ovat myös Vaahterateatteri, Teatteri Trala ja Teatteri Aploodi. Tänä kesänä on luvassa kesäteatteriesityksiä mm. Vaahterateatterilta (Pikku Pietarin piha) ja Teatteri Tralalta (Raitilla – Rauli Badding – musiikkinäytelmä), joten kuulemme varmasti myös näistä enemmän Kesätempauksessa

Kahvila Liisa on Kesätempauksen aikana avoinna ja sieltä voi ostaa herkkuja ja nauttia esityksistä Puu-Anttilan ja Kahvila Liisan kauniissa pihapiirissä. Tapahtuma järjestetään säävarauksella. Lohjan Teatterin Facebook -sivuja kannattaa pitää silmällä, sillä sinne päivitetään ensimmäisenä tapahtumauutisia.

Lohjan Teatterin ja Kulttuurin Kesätempaus -tapahtuma on oiva tilaisuus tutustua lohjalaisiin kulttuuritoimijoihin ja saada ajankohtainen tieto Lohjan kulttuuritapahtumista.