Asiointiyhteydet Lohjan kutsuliikenteellä ajetaan 10.6.– 5.8. Ikkalasta, Pusulasta ja Nummelta Lohjan keskustaan perjantaisin ja Karkkilaan keskiviikkoisin. Kutsuliikenne on kaikille käyttäjille avointa joukkoliikennettä.

Keskiviikkoisin kuljetus lähtee Pusulan keskustasta (kirkon vierestä) klo 13.00 ja ajaa Ikkalan kautta Karkkilaan keskustaan. Paluukuljetus lähtee Karkkilasta klo 15.00 ja se ajetaan samaa reittiä takaisin Pusulaan.

Perjantaisin kuljetus lähtee klo 9.30 Ikkalasta (Haijalantie L linja-autopysäkki) – klo 10.00 Pusula (kirkon vierestä) – Nummen kirkko – Saukkola (Kauppakuja) – Lohjantie/Saukkolantie – Lempola – Lohjan tori (Lohjantähti). Paluukuljetus lähtee Lohjalta klo 13.00 ja se ajetaan samaa reittiä takaisin. Vuoro voi tarvittaessa ajaa esimerkkiksi Neidonkeitaalle.

Molemmat asiointilinjat ajetaan Lohjan kaupungin tilaamalla kutsuliikenteen linja-autolla. Yhteydet Karkkilaan ja Lohjalle ovat kaikille käyttäjille avointa joukkoliikennettä. Kyytiin voi nousta matkan varrelta myös paikoista, joissa ei ole pysäkkiä. Paikan tulee olla sellainen, jossa linja-auto pystyy ottamaan ja jättämään matkustajan turvallisesti. Asiointivuoroihin ei tarvitse erikseen tilata kuljetusta. Mikäli kuljetusta tarvitaan hieman kauempaa pysäkistä (esim. Pusulassa) voi kuljettajalle soittaa ja sopia kuljetuspoikkeamasta.

Muina viikonpäivinä kutsuliikenne liikennöi normaalisti maanantaisin Nummella ja Saukkolassa, tiistaina Karjalohjalla ja torstaina Sammatissa. Lisätietoja löytyy Lohjan kaupungin kotisivuilta.

Matka hinta on aina 3,30 euroa/suunta, matkan pituudesta riippumatta. Autoon voi soittaa kaikkina arkipäivinä klo 9.00–16.00 välillä. Kutsuliikenteen puhelinnumero autoon on 010 320 6210.