Vihtiläisille tärkeä paikka ja ikoninen maamerkki Vihdin kirkko viettää 250-vuotisjuhlaansa tänä vuonna. Kolmen puupään panimon ja Vihdin kirkon yhteistyönä juhlavuodeksi on luotu oma käsityöläisolut. Käsityöläisoluen reseptistä vastaa Vihdin Selistä kotoisin oleva panimomestari Miikka Vainio. Olut edustaa luostarihenkistä tyyliä ollen kuitenkin samaan aikaa trendikäs ale-tyyppinen olut. Oluen tyypiksi muotoutui Belgian Blond Ale, joka hyväilee makunystyröitä ja sopii hyvin niin juhlaan kuin arkeenkin.

–Salaman iskusta kahteen kertaan palanut ja aina jälleenrakennettu Vihdin kirkko on yksi Vihdin upeimmista maamerkeistä Vihdin kirkonkylällä. Vihdin kirkko on tavalla tai toisella osa vihtiläisten elämää vauvasta vaariin, ja ovathan siellä puupäistäkin Markus ja Niklas astuneet avioliiton satamaan kumpikin omilla tahoillaan. Tänä vuonna meillä on ilo olla mukana juhlistamassa Vihdin kirkon 250 juhlavuotta, puupäät sanailevat.

Vihdin kirkon juhlaolutta saa K-Citymarket Nummelasta, Vihdin kirkonkylän K-Supermarketista, Nummelan ja Ojakkalan K-Marketeista sekä yhteistyökumppanipanimo Top Fuelin panimopuodista Lohjan Muijalasta.


Vihdin kirkon merkkivuoden kunniaksi luotiin oma käsityöläisolut.