Tällä viikolla vietetään valtakunnallista pyöräilyviikkoa. Viikko lähti hienosti käyntiin, sillä OP Länsi-Uusimaa on mukana mahdollistamassa Kisakallion yhteiskäyttöpyörä -hanketta. Kisakalliolle johtava tie sai syksyllä 2017 rinnalleen pyörätien ja nyt Kisakallioon tuli 10 yhteiskäyttöpyörää. Yhteiskäyttö-Jopot lähtivät liikkeelle tänään maanantaina 7.5. lanseeraustilaisuudessa ja ovat sen jälkeen kaikkien käytettävissä.

OP Länsi-Uusimaa on mukana hankkeessa osana #hyväkiertämään yhteistyösopimuksia. Olemme perustehtävämme mukaisesti edistämässä omistaja-asiakkaidemme ja toimintaympäristömme hyvinvointia ja turvallisuutta. Hankkeessa mahdollistimme pyöräilykypärien, turvalukkojen ja turvaliivien hankinnan, kertoo varatoimitusjohtaja Markus Sillanaukee.

Yksi OPn uusista asiakaskeskeisistä palvelualueista on liikkuminen. Haluamme olla mahdollistamassa ja ratkaisemassa asiakastarpeita ja erilaisia matkaketjuja liikkumisen saralla. Hanke tukee myös Lohjan kaupungin kokonaisvaltaista tavoitetta olla Suomen paras pyöräilykaupunki vuonna 2021, Sillanaukee jatkaa.

Valtakunnallisen pyöräilyviikon kunniaksi OP Länsi-Uusimaa on myös mukana Pyörällä töihin -teemapäivässä tiistaina 8.5.2018.

Toivomme, että mahdollisimman moni työntekijämme jatkaa työmatkapyöräilyä koko kesän ajan. Töihin pyöräily on tehokas tapa pitää huolta hyvinvoinnista. Valtakunnallisesti kävelyn ja pyöräilyn edistämisellä halutaan sekä tukea liikenteen kasvihuonekaasupäästöjen vähentämistä ja kansanterveyden parantamista Suomessa.

https://op.media/alueet/Lansi-Uusimaa/Kisakallion-yhteiskayttopyorat-kayttoon-acb23cecf454499ca9d57cfbb3a90db5