Tänään: 25.07.2024

Toimittaja

Koululaisten liikuntatapahtuma ja koulujen väliset yleisurheilukilpailut Harjulla

lapset ja nuoret, liikunta

Lohjan Liikuntakeskus Oy, Kisakallion urheiluopiston opiskelijat, Liikkuva koulu Lohja ja paikalliset urheilujärjestöt järjestävät yhteistyössä 15. – 16.5.2018 koululaisten liikuntatapahtuman Harjun urheilukeskuksessa. Tapahtuma järjestetään perinteisten Lohjan alakoulujen välisten yleisurheilukilpailuiden yhteydessä. Keskiviikkona 16.5. järjestetään Virkistysuimala Neidonkeitaalla myös perinteiset 5. ja 6. -luokkalaisten vesipelastusviestit.

Tapahtumaan on ilmoittautunut noin 2500 alakoululaista kahdeksastatoista eri koulusta. Tällä hetkellä tapahtumassa on mukana 20 lohjalaista järjestöä toteuttamaan liikunnallista rastitoimintaa. Halukkaita järjestöjä otetaan edelleen mukaan. Tavoitteena on tutustuttaa oppilaita erilaisiin liikuntamuotoihin ja harrastusmahdollisuuksiin sekä tuottaa monipuolista liikettä lasten ja nuorten koulupäivään.

Tapahtuman järjestäjät haastavat paikallisia yrityksiä mukaan tukemaan lasten ja nuorten liikuntaa. Mukaan voi lähteä esimerkiksi sponsoroimalla toimintaa, välinelahjoituksilla tai omalla läsnäololla. Järjestöjen ja yritysten ilmoittautumiset toni.ojala@lohja.fi mahdollisimman pian.

Tapahtuma kattaa koko Harjun urheilukeskuksen alueen, joten Jäähallin parkkipaikat ja hiekkaparkki ovat pois käytöstä. Samoin muita käyttäjiä kehotetaan huomioimaan tapahtumasta aiheutuvat muutokset.