Lohjan kaupunginorkesteri kutsuu yhteistyössä Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston kanssa kummilapsikseen kaikki vuonna 2021 syntyneet lohjalaislapset perheineen. Kummilapsitoiminnan tavoitteena on herättää rakkaus musiikkiin ja soittamiseen, tarjota perheille yhteinen kokemus sekä tukea lapsen kasvua ja kehitystä musiikin keinoin.

Lohjan kaupunginorkesterin ja Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston yhteistyössä toteuttamat kummilapsikonsertit tulevat taas. Maskottimme Omppu-nalle seikkailee kevään konserteissa vedenalaisessa maailmassa. Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston muskariopettajat Pirita Mikkonen ja Jenny Backman-Pråhl johdattavat lapset musiikin maailmaan yhdessä Lohjan kaupunginorkesterin muusikoiden kanssa. Konsertissa lauletaan, leikitään, kuunnellaan ja liikutaan. Mukana on myös kummilapsien maskotti Omppu-Nalle, joka kulkee mukana koko kummilapsiajan.

Kummilapsitoiminta jatkuu vuoteen 2024 saakka. Jatkossa kummilapset kutsutaan kaksi kertaa vuodessa Lohjan kaupunginorkesterin tapahtumiin yhdessä Omppu-Nallen ja kaupunginorkesterin muusikoiden kanssa. Osallistuminen konsertteihin on perheille maksutonta.

Kevään 2022 kummilapsikonsertit järjestetään Laurentius-salissa torstaina 5.5. klo 9, 10 ja 11 ja perjantaina 6.5. klo 13, 14, 15. Ilmoittautuminen konsertteihin tämän linkin kautta https://link.webropolsurveys.com/S/89125135D99E4F5B

Konserttien kesto on n. 30 min. Konsertit juonnetaan sekä suomen- että ruotsinkielellä.

Ilmoittautuminen kummilapseksi:

Jos et ole vielä ilmoittautunut kummilapseksi, se tapahtuu tämä linkin kautta https://link.webropolsurveys.com/S/AD0DBF8BFE0F052E

Saat jatkossa tietoa tapahtumista sähköpostiisi ja olet oikeutettu osallistumaan kummilapsikonsertteihin. Kummilapsitoiminta on maksutonta osallistujille.