Nummela Thaiboxing Clubin Sari Levänen osallistui 6.10.2018 Battle of Porvoo goes La Fiesta -ottelutapahtumaan. Tapahtuma järjestettiin nyt kolmannen kerran, ja Levänenkin on saanut kunnian osallistua jo kerran aiemmin kyseiseen tapahtumaan. Ilta käydään Porvoon La Fiesta -ravintolassa ja se on aina hieno kokemus, koska yleisö on todella lähellä kehää ja ottelijoita. Tämä hieno tapahtuma piti sisällään thainyrkkeily otteluita amatööreistä ammattilaisiin ja kirsikkana kakun päällä oli WMC-liiton thainyrkkeilyn pohjoismaiden mestaruusottelu. Ottelut olivat todella vauhdikkaita ja dramaattisiakin. Ottelijoita tapahtumassa oli Suomesta, Ruotsista ja Kirgisiasta.

Leväsen ottelu varmistui vasta torstaina, eli valmistautumista ei hirveästi ollut, mutta Nummelan leirissä tiedettiin, että Levänen on kunnossa ja valmis ottelemaan. Ottelu käytiin paria sarjaa normaalia Leväsen painoa ylempänä, mutta se ei ole Levästä ennenkään haitannut, vaan hän on lähtenyt aina haasteeseen kuin haasteeseen. Huoltojoukoissa olivat Marko Säkkinen sekä Tatu Varrio.
Vastustaja Linnea Lindgård tuli Helsinki Thaiboxing Clubilta ja hänet tiedettiin hyväksi potkijaksi, joka osaa pitää etäisyyttä otteluissaan. Leväsen taktiikkana olikin lähteä tekemään töitä monipuolisesti ja röyhkeästi.
– Sovittiin Sarin kanssa, että vastustaja potkaisee kerran, niin meiltä tulee kaksi, tuumaa Säkkinen.
Sillä myös mentiin. Ottelun ensimmäinen erä oli tarkkaa ottelemista molemmilta ja taisi hieman kääntyä vastustajan kulmaan, mutta kulmassa oltiin hereillä ja Leväselle saatiin hieno fiilis päälle seuraavaan erään, joka tulikin todella selvästi hänelle.
-Sari piti todella hienosti etäisyyden ja lähiottelussa sai koko ajan läpi tyylikkäitä sekä vahvoja polvia Linnean vartaloon, mikä selvästi hyydytti vastustajaa, miettii Säkkinen.
Kolmanteen erään Lindgård lähti hyvällä tsempillä, mutta Levänen sai tehtyä enemmän ja selkeämpiä osumia  vastustajan potkittua enimmäkseen ohi. Selkeä, hieno voitto tuli Leväselle ja hieman ihmetystä herätti, että ottelun voitto tuli tuomariäänin 2-1 eikä 3-0. Tätä ei sen kummemmin harmiteltu, vaan oli hienoa päästä voittojen tielle taas otteluissa hieman hankalan vuoden jälkeen, niin Leväsen kuin yleensäkin NuTBC:n kilpailuryhmän kannalta. Tästä on hyvä jatkaa tuleviin otteluihin, niin salikilpailuissa kuin myös isommissa illoissa, joita tälle kaudelle onkin tulossa useita.
– Hienoa on, että meillä on juuri uusin peruskurssi loppumassa ja siellä on tupa täynnä innokkaita treenaajia, Säkkinen iloitsee.
Kilpailuryhmässä on alkamassa myös uudet tuulet, koska Säkkinen sai valmentajan ammattitutkinnon loppuun ja pääsee kunnolla toteuttamaan oppimiaan asioita käytännössä. Tämä tulee näkymään muutenkin seuran toiminnassa, joka on toki laadukasta ollut tähänkin asti. Uusi hieno asia on myös se, että sali on saanut täysin uuden ilmeen maalauksella, mutta tärkeimpinä tietenkin uusi matto sekä kehä, joka tuo treeniin toivottua aitoutta. Kehä myös mahdollistaa kisojen ja leirien järjestämisen Nummelassa. Nummela Fight Vol.1 onkin suunnitelmissa ja sen mahdollinen aika on keväällä.
-Loistavia hommia tulossa ja muutenkin on kiva positiivinen viba salilla ja ulkopuolella meidän seuran ympärillä. Olenkin tuolla salilla huudellut, että nyt aletaan hommiin ja niin tulemme tekemään, naurahtaa Säkkinen.