Kylmähuolto Juselius pitää kylmästä huolta

Kylmähuolto Juselius huoltaa ja korjaa kylmäkoneita Länsi-Uudellamaalla. Asiakkaisiin kuuluu niin elintarvikeliikkeitä, suurtalouskeittiöitä, ravintoloita kuin teollisuuslaitoksiakin – kaikkia joille kylmäketjun pitävyys on tärkeä asia. Kylmähuolto Juselius on pitkän linjan ammattilainen, joka ei kylmästä kalpene. Yritys on perustettu jo 1973 ja vakiinnuttanut asiakkaiden luottamuksen. TUKES valvoo alan lupia, ja Kylmähuolto Juselius on huolehtinut siitä, että luvat ovat yrityksen osalta kunnossa.

Avainsana vikatilanteissa on nopeus ja ammattitaito. Kun kylmäkalusteet alkavat lämmetä, on kiire. Siksi kylmähuolto päivystää vuorokaudet ympäri ja apu on aina lähellä. Korjaus hoidetaan mahdollisimman nopeasti ja siksi huoltoautoissa on jo valmiiksi mukana yleisimmin tarvittavia osia. Huoltoautojen valikoiman täydentää oma varasto, josta saadaan lisää tarvittavia osia nopeasti. Usein jo puhelimessa pystytään arvioimaan vian laatu, joten oikeat välineet ja osat ovat mukana kun huoltoauto kurvaa paikalle.

Jäitä hattuun ja luuri käteen!

Kylmälaitteiden viat voidaan osittain eliminoida oikealla huollolla. Kylmähuolto Juselius huolehtii kylmälaitteista sopimuksen mukaan ennalta ehkäisten vikoja ja ongelmia mahdollisimman tehokkaasti jo ennen kuin laite rikkoontuu. Säännöllinen laitteiden huolto ja kylmäainemäärän tarkistus vaaditaan jo laissakin, mutta kriittisissä paikoissa huolto kannattaa teettää parikin kertaa vuodessa. Jos vika kuitenkin huollosta huolimatta ilmestyy, kannattaa ottaa nopeasti luuri käteen. Kylmähuolto Juselius päivystää sopimusasiakkailleen kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Sopimusasiakkaiden laitteet tunnetaan ja niiden huoltohistoria on tallessa, joten lähtökohdat ovat selvillä jo siinä vaiheessa kun huoltoauto starttaa kiireelliselle korjausmatkalle. Juseliuksen ammattiasentajille tuttuja laitteita ovat niin maitokaapit, pakastealtaat, vedenjäähdyttimet kuin jääpalakoneetkin. Kaikki kylmää tuottava ja ylläpitävä on hallinnassa.

Uusi teknologia osoittaa huollossakin kyntensä. Parhaimmillaan kylmälaitteita valvotaan etävalvonnalla suoraan tai vartiointiliikkeen kautta, jolloin poikkeamista ja vikaantumisista ilmoitetaan Juseliukselle automaattisesti. Jos vikaa ei voida korjata etäyhteydellä tietotekniikan avulla, huoltoauto lähtee paikan päälle. Sopimus voidaan tehdä täysin laitteiston ja asiakkaan tarpeen mukaan. Kylmähuolto Juseliukselle kannattaakin soittaa ja solmia sopimus, ennen kuin hätä on käsillä.

Kylmähuolto Juselius pitää sen minkä lupaa

Kylmähuolto Juselius on toiminut alalla pitkään ja saavuttanut asiakkaidensa luottamuksen. Tutuiksi ovat tulleet useimmat tiet Lohjalta sekä Hangon suuntaan että Karkkilaan päin. Lohjalla olevasta toimipisteestä Kylmähuolto Juseliuksen autot lähtevät minne tahansa Länsi-Uudellemaalle kun kutsu käy. Pitkä tausta kylmälaitteiden parissa varmistaa sen, että tuttuja ovat vanhemmatkin laitteet, mutta myös tekniikan uudistuksia on seurattu tarkkaan. Kylmähuolto Juselius on ajan tasalla ja asentaa Norpen uusia kylmäkalusteita asiakkaidensa käyttöön.

Kun tarvitset luotettavaa, ammattitaitoista ja ennen kaikkea nopeaa yhteistyökumppania kylmälaitteisiin liittyvissä asioissa, ota yhteyttä Juseliukseen ja kerro tarpeesi. Hoidetaan homma kuntoon!

Kylmähuolto Juselius Oy hoitaa kylmälaitteet kuntoon