Tänään: 25.07.2024

Toimittaja

Lähitaksista asuntomessujen virallinen taksikumppani

asuntomessut

Asuntomessut on valinnut Lähitaksin Lohjan Asuntomessujen viralliseksi taksitaksikumppaniksi. Lähitaksi ajaa yksinoikeudella taksikyytejä messujen pysäköintialueen ja varsinaisen asuntomessualueen välillä. Asuntomessut järjestetään Lohjalla 9.7.–8.8.2021.

Asuntomessujen pysäköintialue sijaitsee Lohjan raviradan vieressä noin seitsemän kilometrin päässä messualueesta. Lähitaksin selkeästi merkityt taksitolpat sijaitsevat parkkialueella ja messualueen sisäänkäynnin edustalla. Matkasta veloitetaan kiinteä tarjoushinta, joka on henkilöautolta (1-4 hlöä) 14 €/suunta, ja tila-autolta (5-8 hlöä) 18 €/suunta.

Lähitaksi palvelee luonnollisesti myös koko Uudenmaan alueella, mikäli haluaa saapua asuntomessuille ilman omaa autoa, suoraan kotoa tai vaikka lähimmältä juna-asemalta. Messumatkaa suunnitellessa on lisäksi hyvä muistaa elokuun loppuun asti voimassa oleva kampanja, jolloin ennakkoon tilatuista takseista ei peritä lainkaan ennakkotilausmaksua.

–Olemme innolla mukana tuottamassa laadukasta taksipalvelua asuntomessujen asiakkaille. Uskomme myös, että näin korona-aikana moni messukävijä haluaa kulkea pysäköintialueelta messuille taksilla, ihan oman porukan kesken,Lähitaksin myynti- ja markkinointijohtaja Sanna Salminen sanoo.

Lähitaksin viralliset messutaksit tunnistaa autoissa olevista tarroista. Lähitaksin laadunvalvojat ovat paikalla messujen alkupäivinä ja tarvittaessa myöhemminkin, ja ohjaavat asiakkaita sekä pitävät yllä taksipalvelun järjestystä.