Viikonloppuna 8.-10.7.2022 Länsi-Uudenmaan poliisi valvoi useita tapahtumia alueellaan. Poliisille on perjantaina ja lauantaina tullut tehtäviä tasaisesti koko poliisilaitoksen alueelta.

Viikonloppuna Länsi-Uudellamaalla on ollut käynnissä useita eri tapahtumia. Hangon Regatta, Lohjan Rantajamit ja Karkkilan Sunset Beach Party ovat näkyneet Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksessa hieman kohonneina tehtävämäärinä.

Perjantai-illan ja sunnuntaiaamun välillä Länsi-Uudenmaan poliisilla oli yhteensä 390 tehtävää.

Sekä perjantai- että lauantaiyöt olivat poliisin näkökulmasta vilkkaita ja tehtäviä tuli poliisille tasaisesti. Tapahtumapäiviä on yhdistänyt se, että itse tapahtuma-alueella juhlinta on sujunut rauhallisesti, mutta porttien sulkeuduttua alkoi häiriökäyttäytyminen.

Hangon Regatan ja Rantajamien lieveilmiönä häiriökäyttäytymistä

Hangon Regatan lieveilmiönä poliisia työllistivät esimerkiksi tappelut ja muu häiriökäyttäytyminen.

–    Päihtymykseen ja tappeluihin liittyvä häiriökäyttäytyminen on valitettavasti tyypillistä Hangon Regatta -viikonloppuna, kertoo komisario Markus Ramstedt.

Lohjalla järjestettiin Rantajamit, jotka itsessään sujuivat rauhallisesti. Festivaalipäivien päätteeksi poliisia kuitenkin työllistivät niin ikään voimakkaasti päihtyneet henkilöt ja tappelut. 

Karkkilassa kesää juhlistettiin rauhallisesti

Karkkilassa ihmiset kerääntyivät Sunset Beach Party -tapahtumaan. Tapahtuma sujui läpi viikonlopun rauhallisesti, eikä poliisin palveluita juurikaan tarvittu. Poliisi jatkaa sunnuntaina valvontaa tapahtumien sekä paluuliikenteen osalta.