Linderintien alikulkusillan rakentaminen alkoi Raaseporin Mustiolla marraskuussa. Rakentamistyöt jatkuvat jälleen huhtikuussa talvitauon jälkeen. Linderintien tasoristeys on hetkellisesti yöaikaan poissa käytöstä torstain ja perjantain välisenä yönä 28.–29. huhtikuuta väistöraiteen käyttöönoton aikana. Uusi alikulkusilta valmistuu loppuvuodesta 2022. Alikulkusillan rakentaminen on osa Väyläviraston Hyvinkään ja Hangon välisen radan tasoristeysturvallisuuden parantamisen hanketta.

Valmistuttuaan alikulkusilta korvaa Linderintien tasoristeyksen ja Bredvikintien tasoristeyksen, joka on jo aiemmin poistettu käytöstä. Linderintien alikulkusillan sekä Linderintien, Mjölnarbyntien ja Åsvallantien katujärjestelyjen rakentaminen jatkuvat huhtikuussa talvitauon jälkeen.

Junaliikenne siirretään väistöraiteelle ja tasoristeys on hetkellisesti poissa käytöstä torstain ja perjantain välisenä yönä 28.–29. huhtikuuta.

–Väistöraide sallii normaalin junaliikenteen alikulkusillan rakentamisen aikana. Kyseessä on ratarakentamisessa nykyään harvoin käytetty ratkaisu, jossa junaliikenne kiertää siltapaikan ohi väliaikaista väistöraidetta pitkin, kommentoi Erkki Mäkelä Väylävirastosta.

Linderintien väistöraiteella on pituutta noin 300 metriä. Moottoriliikenne tulee kulkemaan väistöraiteen yli alikulkusillan valmistumiseen saakka. Uusi alikulkusilta valmistuu vuoden 2022 lopulla. Alueella liikkujia pyydetään kiinnittämään erityistä huomiota ympäristöönsä. Alueella liikkuu työkoneita. Työmaa-alueelle meneminen on ulkopuolisilta ehdottomasti kielletty. Urakan toteuttaa YIT.