Lohjan Innovaatiokeskus Innocello ry järjestää Lohja Business Event suoratoistotapahtuman 9.-10.10.2019 Lohjan Puu-Anttilassa.

Lohja Business Event on huippusuositun Nordic Business Forum -yrityskonferenssin paikallinen rinnakkaistapahtuma. Konferenssin aiheena on ”Growth”. 

Lohja Business Event -tapahtuman osallistujilla on mahdollisuus seurata Helsingin Messukeskuksessa järjestettävän yrityskonferenssin kansainvälisiä esiintyjiä. Tapahtuman pääpuhujana on George Clooney.


Innocello näyttää suorat striimaukset Nordic Business Forumista. Striimaukset ovat englanninkielisiä, mutta muu tapahtuma on pääosin suomenkielinen. Tilaisuus voi toimia myös yritysten tai organisaatioiden koulutustapahtumana.

Tarkemmat ohjelmatiedot ja ilmoittautumiset tapahtuman verkkosivuilta www.lohjabusinessevent.fi ja Facebookista.

Tapahtuman pääyhteistyökumppanina on Sappi Kirkniemen paperitehdas. 

Vuoden 2019 Innovaatioyritys

Maailma muuttuu kiihtyvästi, ja muutokseen on vastattava monin keinoin. Tiedätkö innovatiivisen yrityksen, jonka ponnisteluiden tuotoksia Lohjan alueella nautitaan tavalla tai toisella?

Lohjan Innovaatiokeskus Innocello ry valitsee Vuoden 2019 Innovaatioyrityksen, joka julkaistaan Lohja Business Event -tapahtumassa 9.-10.10.2019.

Ehdotuksia sopivista ehdokkaista otetaan vastaan 7.10. saakka
s-postitse annmarie.kuurto@gmail.com tai kirsi.ferin@gmail.com  

Kaikkien innovatiivisia yrityksiä ilmiantavien kesken arvotaan kakkulahjakortti.