Lohjalla on saavutettu yli 80 %:n rokotuskattavuus 12 vuotta täyttäneiden osalta. Koronarokotukset jatkuvat kuitenkin edelleen. Rokotuksia annetaan Tennarissa (Rantapuisto 45, Lohja) keskiviikkona 20.10. klo 9.00–15.00, torstaina 21.10. klo 9.00–15.00 ja torstaina 28.10. klo 9.00–15.00.

Sekä ensimmäisiä rokotteita että tehosterokotteita saa niin ajanvarauksella kuin ilman ajanvaraustakin. Ensimmäisen ja toisen rokoteannoksen välin on oltava vähintään kuusi viikkoa. Kolmansien rokotusten kohderyhmä on hyvin rajoitettu. Toisen ja kolmannen rokotteen väli on vakavasti immuunipuutteisilla vähintään kaksi kuukautta ja SOTE-ammattilaisilla vähintään kuusi kuukautta.

Halutessasi voit aikaistaa myöhemmäksi varattua tehosteaikaa näille päiville. Ajanvaraukset tehdään osoitteessa koronarokotusaika.fi. Rokote on Pfizer Comirnaty. Ota mukaan henkilöllisyystodistus tai KELA-kortti. Rokotukseen ovat tervetulleita Lohjalla asuvien lisäksi Lohjalla opiskelevat. Rokotukseen tulevan tulee olla täyttänyt 12 vuotta.

Rokotuskattavuus Lohjalla ja lähikunnissa.