(Kuva: Noora Qvick)

 

Tarjolla vesipartiotoimintaa – haluatko mukaan?

Lohjalla on nykyään paljon hyvää ja monipuolista partiotoimintaa. Partion harrastusmahdollisuudet lisääntyvät entisestään, kun kaupunkiin on perusteilla uutta vesiaktiviteetteihin painottuvaa toimintaa.

Tervetuloa mukaan partion tutustumisiltaan maanantaina 26.3. klo 18-19.30 välisenä aikana Aurlahden rantaan. Tapahtuma pidetään ulkona, joten kannattaa varautua säänmukaisin varustein.

Ohjelmassa on toiminnallinen partioseikkailu, johon voi osallistua yksin, kaksin tai koko perheen voimin. Tapahtuma on avoin kaikille ja maksuton.

-Nyt on loistava mahdollisuus tutustua partioharrastukseen ihan jokaisella. Maanantaina meillä on mm. hauska toiminnallinen rastirata, joka johdattelee vesipartioon, ja tietenkin lisätietoa harrastuksesta, tapahtuman järjestäjä Jesse Lindholm kertoo.

Mielekästä tekemistä aikuisille

Aluksi uuteen toimintaan etsitään mukaan aikuisia.

-Uuden lippukunnan toimintaan ovat tervetulleita ihan kaikki, mutta aluksi etsimme tietysti partiosta kiinnostuneita aikuisia, jotta myös lapsia ja nuoria voidaan ottaa mukaan toimintaan. Toivon, että jokainen vähänkin kiinnostunut tulisi paikalle maanantain tapahtumaan! Uskon, että jokaiselle löytyy partiosta mieleistä tekemistä. Ja mikä parasta – aiempaa kokemusta ei tarvita, sillä partiossa on hyvää perehdytystä ja laadukkaat koulutukset, Lindholm kannustaa.

-Partio antaa myös arvokasta johtamis- ja ohjaamiskokemusta esimerkiksi opiskelijoille.

Maailman paras harrastus koko perheelle

Partio sopii kaikille, joita kiinnostaa monipuolinen ja luonnonläheinen toiminta. Partiossa lapset ja nuoret toimivat oman ikäistensä ryhmissä. Aikuiset mahdollistavat nuorille ja lapsille oppimisen elämyksiä sekä laadukasta vapaa-ajan toimintaa.

-Partio sopii koko perheen harrastukseksi, mutta perheettömällekin aikuiselle partio on maailman paras harrastus. Partiossa kertyy hyödyllistä osaamista ja se on vastapainoa työlle tai opinnoille. Partiossa innostuu väkisinkin, kun ympärillä on huippuja tyyppejä ja tekemisen meininki on huima. Partio on iloa ja merkityksellistä tekemistä, tärkeiden asioiden edistämistä ja upeita elämyksiä. Hienoja juttuja ja kaiken lisäksi hauskaa! Lindholm kiteyttää.

Partion tutustumisilta maanantaina 26.3. klo 18-19.30 Aurlahden rannassa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoa: Petra Valkonen, p. 050 446 0056, petra.valkonen@partio.fi

 

Partio

Partio on täynnä ystävyyttä, naurua ja unohtumattomia elämyksiä. Partio on kaikille avoin harrastus, joka vaalii vastuuntuntoisuutta, ympäristön ja toisten ihmisten huomioimista sekä johtajuustaitoja.

Vapaaehtoisemme antavat vuosittain yli 3 miljoonaa tuntia aikaansa lasten ja nuorten partioharrastamisen mahdollistamiseksi. Tämä vastaa yli 1800 nuorisotyöntekijän työpanosta.

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry on Suomen suurin nuorisojärjestö, jonka toiminnassa on vuosittain mukana yli 65 000 jäsentä. Maailmanlaajuisesti partiolaisia on noin 45 miljoonaa yli 200 maassa. Meillä olet osa maailmanlaajuista yhteisöä, jonka avulla maailmasta voi tehdä paremman paikan. Lähde mukaan seikkailuun!