Apuomena ry:n ylläpitämä Lounaskahvila Punakaneli jatkaa toimintaansa. Tulevan kesän aikana Punakaneli kokee muutoksia niin tarjonnaltaan kuin ulkoasultaankin, jotta se voisi palvella sekä nykyisiä että uusia asiakkaitaan entistä paremmin ja entistä asiakaslähtöisemmin.

Muutostyöt toteutetaan vaiheittain alkavan kesän aikana alan ammattilaisten, toimintaa tukevien ja monien muiden yhteistyökumppaneiden voimin. Tarkoituksena on saada aikaan aiempaa viihtyisämpi ja monipuolisempi kohtaamispaikka niin vakituisille kuin satunnaisillekin lounastajille, kahvilavieraille sekä kaikille miellyttävää ympäristöä ja maistuvaa kotiruokaa arvostaville.

Punakaneli, Järjestötila ja muut palvelut uudistuvat vastaamaan Apuomenan jäsenjärjestöjen ja muiden lohjalaisten järjestöjen tarpeita. Punakaneli tulee tarjoamaan myös entistä yksilöllisempää palvelua niin järjestöjen kuin yksityistenkin omiin tilaisuuksiin – olivatpa kysymyksessä kokoukset tai juhlat.

Punakaneli tarjoaa lounasta kello 11.00-13.00 koko kesän lukuun ottamatta heinäkuisia viikkoja 29-30 (14.-29.7.), jolloin sen henkilöstö on ansaitulla lomalla. Uudistetulla konseptilla Punakaneli aloittaa syyskuussa 2018.