Tänään: 19.07.2024

Päätoimittaja

Löytyykö Lohjalta vielä uusi yli miljoonan lottovoittaja?

Lohjan Tarmon Lähikaupasta ostettu rivi toi loton historian suurimman, 15,5 miljoonan euron voiton, mitä on ikinä voitettu lauantain perinteisessä lotossa. Mutta löytyykö Lohjalta vielä tulevaisuudessa uusi lottovoittaja tulevaisuudessa?

Todennäköisyydet eivät tälle ole hirmuisen hyvät. Lohjalla asuu se reippaat 46 000 ihmistä. Tämä on noin 0.8% Suomen väestöstä.

Suomalaisista noin 70-80% pelaa lottoa viikoittain. Lauantain lotossa päävoiton, joka ei aina liiku miljoonissa euroissa, todennäköisyys on 1 / 18 643 560.

Kun summataan nämä kaikki yhteen (kuinka monta aikuista Lohjalaista pelaa lottoa) ja otetaan huomioon päävoiton todennäköisyys niin voidaan sanoa:

  • Hyvin todennäköisesti Loton miljoonavoittoa ei Lohjalla enää nähdä
  • On aivan uskomatonta, että päävoitto ja suurin sellainen, alunperin Lohjalle osui

Lotossa voit kuitenkin pelata fiksusti ja parantaa päävoiton mahdollisuuksia. Asuit sitten Lohjalla tai et!

Näin parannat loton päävoiton todennäköisyyksiä

Ydinsanana tässä kulkee mukana siis päävoitto. Lotossa et voi parantaa yleisesti voiton mahdollisuuksia edes ostamalla esimerkiksi vain enemmän rivejä.

Mutta päävoiton voittomahdollisuuksia voit parantaa! Tässä helpot vinkit, jotkan on lainattu Lottohullujen Lotto-oppaasta:

  1. Pelaa lottoja, joissa päävoitto on iso. Ota mukaan kansainväliset lotot.
  2. Pelaa numeroita, jotka ovat isompia kuin 31
  3. Älä pelaa peräkkäisiä numeroita
  4. Älä pelaa lottoruudukkoon kuvioita
  5. Vältä numeroita 2, 7 ja 9
  6. Unohdavihjerivit
  7. Älä usko manipulointiin

Yllä olevat vinkit perustuvat loton arvottuihin numeroihin ja voittotuloksiin. Tässä yritetään maksimoida voitto mikäli esimerkiksi 7 oikein osuu riveillesi.

Mikäli pelaat rivejä joissa on isoja numeroita, tilastot sanovat että luultavasti et joudu jakamaan voittoa kenenkään kanssa. Peräkkäiset numerot ja hauskat ruudukkoon muodostuvat kuvat ovat myös todella yleisiä rivejä.

Mikäli luet netistä vinkkejä lottoriveihin joilla voittaa “päävoiton aina”. Luultavasti kyseessä on huijaus. Älä usko tällaisiin manipulointipuheisiin.

Tarkasta lotto tulokset luotettavasti

Netistä löytyy paljon lotto tuloksien tarkastukseen käytettäviä työkaluja.  Osa niistä on varmasti jo sinulle tuttuja ja käytät niitä joka viikonloppu.

Lottoarvonnan kattava lotto tulokset -työkalu kertoo sinulle luotettavasti lauantailoton, eurojackpotin sekä vikingloton uusimmat tulokset. Sama työkalu kertoo siis sinulle kätevästi usemman loton tulokset.

Voit tarkastaa tulokset avaamalla kierroskohtaisen oikean rivin ja lisänumerot. Kun olet tarkastanut tuloksesi näet myös voittoluokat helposti.

Mikäli haluat lisää jännitystä elämään voit myös syöttää numerosi tulostyökaluun ja nähdä helposti mikäli voitto osui kierroksella! Valitse vain “Numeroiden mukaan” ja syötä rivisi yksi kerrallaan. Tämän jälkeen klikkaa “Näytä voitinko”.

Tällöin työkalu merkkaa vihreällä värillä kätevästi näkyviin kaikki numerot mitkä osuivat oikein. Voit myös tarkistaa, että olisitko voittanut samoilla numeroilla edeltävillä kierroksilla. Jos et jostain syystä muistanut pelata suosikkiriviäsi vaikkapa edellisellä viikolla.