Mauri Kunnaksen iki-ihana Koiramäki löytyy nyt Lohjalta. Tule leikkimään ja kokemaan, miten satu herää eloon. Koiramäen kartanolla pääset osallistumaan Koiramäen talon arkiaskareisiin ja puuhailemaan entisajan malliin. Näyttely pohjautuu vapaaseen leikkiin Kunnaksen kirjojen opastuksella. Koiramäen talossa voit paistaa leipää, leikkiä entisajan leluilla, askarrella käpylehmiä tai kutoa vaikka kangasta.

Killeä hieman jännittää Koiramäen riihen luona, uskaltaisitko sinä mennä sinne sisälle? Tapaat myös Koiramäen talon tutut hahmot, jotka kuvataiteilija Päivi Sormunen on näyttelyä varten suunnitellut ja toteuttanut.

Koiramäen kartanolla on esillä Lohjan Museossa 25.5.–22.8.2021. Näyttely on Seinäjoen museoiden tuottama, Lohjan Museo on lisännyt näyttelyyn leikkipisteitä ja aktiviteetteja.

Huom! Varaathan käyntiisi riittävästi aikaa. Jotta museokäynti olisi kaikille turvallinen, on samanaikaisesti tilassa oleva asiakasmäärä rajattu kymmeneen henkilöön. Näyttelytilassa on tehostettu siivousta. Asiakkaita pyydetään noudattamaan hyvää käsihygieniaa.

Näyttelyssä pääsee leikkimään, kuten onkimaan kaloja. (Kuvat: Lohjan Museo)