Tänään: 17.07.2024

Toimittaja

Medialähetyspäivät Lohjalla toukokuussa

vivamo

Valtakunnallisessa kesätapahtumassa innostutaan Intiasta ja juhlitaan 45-vuotiasta Sansaa.

Medialähetyspäiviä vietetään Lohjan Vivamossa 26.5.-27.5. Tapahtumassa kuullaan tuoreita terveisiä Intiasta, julkistetaan Pekka Simojoen farsinkielinen Nordic Praise -levy sekä mm. tutustutaan Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) uusiin ulkomaantyön kandidaatteihin. Samalla juhlitaan Sansan, vuonna 1973 Hyvinkäällä perustetun ev.lut. kirkon lähetysjärjestön 45-vuotista taivalta.

Valtakunnallisten Medialähetyspäivien kansainvälinen vieras on Augustine Bhuinya Intiasta. Sansan 45-vuotisjuhlavuosi on myös Intian-työn juhlavuosi, sillä Sansan ja medialähetysjärjestö TWR-Intian yhteistyö on jatkunut jo 30 vuotta.

Bhuinya pitää lauantaina 26.5. Intiasta kaksi alustusta sekä kanavatyöskentelyn. Muiden kanavien aiheina ovat Yhteys arabiankielisiin Suomessa (David Ezzine) sekä Rukouksen ihme Toivoa naisille -työssä (Satu Hauta-aho). Lisäksi on mahdollisuus katsoa Anna-Mari Kaskisen käsikirjoittama uutuusnäytelmä Paratiisin portit.

 

Mediapäivillä mennään kristillisen pelimaailman ytimeen

Lauantai-iltana juhlavieraille esittäytyvät Sansan ulkomaisen työn kandidaatit Päivi ja Ilkka Kastepohja sekä Joanna ja Petteri Rantamäki. Lisäksi kuullaan tuulahduksia kristillisestä pelimaailmasta sekä viime joulukuussa julkaistusta Domini Life -mobiilisovelluksesta.

Medialähetyspäivien teemana on Yhteyden ytimessä. Ohjelmassa on myös raamattuopetusta, rukousta ja musiikkia. Sunnuntain messussa siunataan Sansan työntekijöitä ja vapaaehtoisia.

Medialähetyspäivien päivitetty ohjelma ja lisätietoa löytyy osoitteesta https://sansa.fi/mlp18.