Tänään: 14.07.2024

Kuva Jimi Österberg photography

Perustimme Pure Experiencen huomatessamme, että juhla- ja tapahtumakokonaisuuksien järjestäjälle oli kysyntää. Meillä oli osaamista ja valmiit yritykset, joten halusimme tuoda kaikki palvelut saman katon alle helpottaaksemme asiakkaiden järjestelypaineita. Olemme lohjalainen tapahtumajärjestäjä, joka tarjoaa konkreettista apua niin yksityisille kuin yrityksillä erinäköisten ja -kokoisten tilaisuuksien järjestämiseen.
Meiltä juhla-apua yksittäisestä kakusta aina isomman tapahtuman toteuttamiseen. Toiminta-alueemme kattaa läntisen uudenmaan mutta kalustomme liikkuu tarvittaessa myös pidemmällekin.

Mitä tarjoatte juhlien järjestäjille, ja eritoten häätarpeisiin?

Meidän kauttamme on mahdollista saada juhla- ja tapahtumajärjestelyt vaikka avaimet käteen-pakettina. Suunnittelemme, orgnisoimme, somistamme ja tuomme paikalle maistuvat tarjottavat sekä ammattitaitoisen henkilökunnan. Haluamme että asiakkaat saavat keskittyä tärkeimpään eli juhlimiseen. Meillä on luotettavat yhteistyökumppanit, joiden kanssa toteutamme upeita tilaisuuksia, kuitenkin asiakaskohtaisesti räätälöitynä. Asiakkaan on helppo asioida yhden kontaktin kautta; me huolehdimme puolestasi, että sovitut asiat ovat sovitussa paikassa sovittuun aikaan. Sama pätee myös yritysmaailmassa tyhy- ja kokouspäivien suhteen. Jos kaipaat juhliisi tai tapahtumaasi apua vain jollain osa-alueella, meiltä löytyy ratkaisut; EK Event suunnittelee ja somistaa tilaisuutesi, Juhlaserviisi valmistaa herkulliset ruuat ja Pink Lemon loihtii kakut toiveidenne mukaisesti.

Järjestämisen helppous korostuu myös kun maksun hetki koittaa; sen sijaan että maksuja menee sinne ja tänne ja vielä tuonnekin, saatte tapahtumasta yhden laskun, joka kattaa kaikki kauttamme tulleet toiminnot.

Mitä erikoista teillä on tarjolla?

Jo pelkästään kattava kokonaisuuksien hallitseminen on erikoista, mutta yksi tärkeä erottuva tekijä on yhdenvertainen palvelu. Otamme huomioon asiakkaan erityistarpeet ja toiveet omien toimintaperiaatteidemme mukaisesti.

Toimintamme lähtökohtana on paikallisuus ja lähellä tuottaminen ja se näkyy niin menusuunnittelussa kuin yhteistyökumppanien valinnassa. Meillä palvelu on keskiössä ja tapahtumat toteutamme iloisen tekevällä otteella.

Toimimme erilaisissa olosuhteissa; oma juhlasalimme lisäksi voimme toteuttaa tilaisuuden maan alla 80metrin syvyydessä, kartanomaisissa tunnelmissa tai vaikka metsän siimeksessä Lohjanharjun läheisyydessä. Kerro ajatuksesi juhlan luonteesta meille, niin voimme ehdottaa myös tilaisuuteen sopivaa venueta lähialueeltamme.

Vuoden Matkailuyritys 2021 Lohjalla

PURE Experience Oy
www.pureexperience.fi
@pureexperiencefi

@juhlaserviisi
@eekooevent
@konditoriapinklemon