Lohjalla toteutetaan kävelykatukokeilu ajalla 11.8.-26.8. Kauppakadun ja Paikkarinkadun välisellä alueella. Lohjan kaupunki toivottaa halukkaat toimijat tervetulleeksi kävelykadulle myymään tai esiintymään kokeiluajanjakson aikana. Alueelle toivotaan sankoin joukoin kolmannen sektorin toimijoita, yrityksiä ja yhteisöjä sekä tietenkin kaupungin omia toimintoja.

Jos olet tulossa myyjäksi ota yhteyttä yhteysjohtaja Hanna-Maria Grandelliin (hanna-maria.grandell@lohja.fi tai p. 044 357 3730). Ilmoita yhteystietosi, mitä myyt, milloin haluat tulla, kokoisen paikan tarvitset ja tarvitsetko sähköä. (Kävelykadulle ei ole tulossa vartiointia.)

Yrittäjien kontaktina toimii yrityspalvelupäällikkö Tapani Tapiola. Kokeilu tarjoaa yrittäjille mahdollisuuden tulla esittelemään toimintaansa, rekrytoimaan mahdollisia uusia työntekijöitä ja kertomaan edustamastaan yrityksestä lohjalaisille.

Yhteinen kolmannen sektorin toimijoiden esittäytymispäivä on 17.8. klo 16-20. Muinakin ajankohtina järjestöt saavat ilman muuta tulla mukaan.

Myös kaupungin omat yksiköt ovat runsain joukoin mukana. Kävelykatukokeilun aikaan osuvat mm. Laurinpäivä 11.8., tapahtumien ilta 17.8. klo 16-20, 18.8. alkava Lohja Soi -tapahtuma torikonsertteineen sekä tapahtumien yö 24.8. Mukana ovat myös ainakin asuntomessut, tonttipuoli, kaavoitus, mahdollisesti musiikkiopisto ja Hiidenopisto sekä Lohjan Rekry

Kävelykadun elävöittämiseksi halutaan mukaan runsaasti katusoittajia ja katukeittiöitä. Kävelykadulla voi myydä tai esiintyä päivittäin klo 9.00-21.00 välisenä aikana. Mikäli haluat olla mukana kokonaisuutta rakentamassa, ota yhteys Grandelliin.

Kävelykatu on suljettu autoliikenteeltä huoltoliikennettä lukuun ottamatta 11.8.-26.8. välisen ajan.