Lohjan Jääkarusellifestivaali hurmasi median ja yli 15 000 kävijää vuonna 2018, ja nyt se pyörähtää käyntiin uudelleen Lohjalla Aurlahden rantamaisemissa 21.2.−22.2.2020. Jääkarusellifestivaali on maksuton, suuri, koko perheen ulkoilmafestivaali.

Lohjanjärven jäällä pyörivien karusellien lisäksi luvassa on monipuolista festivaaliohjelmaa aamusta iltaan. Tapahtuman tuottaa Lohjan Kaupunki, ja jääkarusellit sahaa jäähän jääkarusellien “isä”, keksijä Janne Käpylehto. Jääkaruselleja pyörii tapahtumassa useita, suosituimmissa on jäästä loihdittuja eläinveistoksia, joilla lapset voivat ratsastaa.

Kuva: J.Kainulainen Photography

Jäähäät jääkarusellissa ja hääjuhla Tytyri Elämyskaivoksessa – Palkinnon arvo yli 8 000 euroa

Festivaaleilla nähdään myös maailman ensimmäinen vihkiminen jääkarusellissa, satoi tai paistoi. Hääpari vihitään jääkarusellissa 22.2.2020 ja häitä juhlitaan Tytyrin Elämyskaivoksessa. Hääparia etsitään yhteistyössä Radio Novan kanssa viikkoina 45–47 ja voittajaparin äänestys alkaa viikolla 48. Hääparille on luvassa upea, yli 8000 euron palkintopaketti lohjalaisilta yrityksiltä. Lisätietoja valtakunnallisesta kilpailusta löytyy jääkarusellifestivaali.fi-sivustolta sekä Radio Novan sivuilta.

Kuva: Henni Hillner