Kauden viimeiset salikisat käytiin jälleen perinteisesti Helsinki Thaiboxing Clubin salilla. Nummela Thaiboxing Clubilta kilpailuihin osallistui Ivar Wikström ja häntä huoltamassa olivat Marko Säkkinen sekä Sari Levänen. Kilpailuissa oli reilu kaksikymmentä ottelua ja Wikströmin ottelu oli loppupäässä, joten päivä kuluikin odotellessa. Tämä on toki hyvää harjoittelua isompiin kilpailuihin, joissa joutuu aina odottamaan omaa vuoroa pitkään.

-Tuttua puuhaa meille tuo odottaminen ja hyvin porukka oppinut siihen, joten ei tuota isompia ihmettelyjä meillä, hymyilee Säkkinen.

Wikströmin viime ottelu oli keväältä SM-kilpailuista, joten taukoa oli alla. Tämä ei silti huolettanut Nummelan leirissä, koska leikkauksen takia pois ollut Wikströmin oli osoittanut todella hyviä otteita pitkin kesää ja syksyä harjoituksissa.
-Tokihan, kun pitkää taukoa on ollut, niin miettii, että miten saa koneet ottelussa käyntiin, mutta kaikki näytti todella hyvältä matsia ajatellen, Levänen ja Säkkinen pohtivat.
Raskaassa sarjassa käytävä ottelu oli King of the ring -seuraa edustavaa Can Alia vastaan, joka edellisen ottelunsa voitti keskeytyksellä alapotkuilla toisessa erässä. Tämä huomioitiin ottelutaktiikassa ja Wikström pyrki torjumaan kaikki alapotkut, joita vastustaja haki. Yleensä rauhallisesti aloittava Wikström hieman yllätti, kun hän heti ensi kongista lähtikin hakemaan vauhdilla kovia osumia.
-Osasin odottaa, että tänään mennään lujaa, kun alkulämmöissä oli jo sellainen todellinen tekemisen meininki, mutta kyllä alusta alkanut mankelointi hieman yllätti. Toki hyvällä tavalla, Säkkinen naurahtaa.
Alusta asti tahtipuikkoa pitänyt Wikström ei tässä ottelussa antanut mitään mahdollisuuksia vastustajalleen, vaan piti koko ottelun ajan langat omissa käsissään väläyttäen todella monipuolista tekniikkaa koko ottelun ajan.
Selkeä pistevoitto kaikin tuomariäänin  3-0 tuli Nummelan kulmaan. Pakko kyllä antaa kunnia maininta vastustajalle, joka otti kaikki kolme erää sitkeästi, vaikka välillä oli todella pinteessä Wikströmin pommituksessa.
-Olihan hieno lähtö tälle kierrokselle Ivarin kohdalla, todella makea seurata noin taitavaa tekemistä ja vielä isolta ukolta ja tokihan se ei haittaa, että Ivar meillä Nummelassa treenailee, Säkkinen sanoo.
Seurassa on joulutauko alkanut, mutta kisaryhmä treenailee aktiivisesti joulun ympärilläkin. Alkuvuodesta on taas SM-kilpailut tulossa ja muutenkin meillä on paljon innokkaita ottelijoita, niin pääsee kaikki ottelemaan heti alkukaudesta asti. Saadaan myös mahdollisimman monta omaa ottelijaa omiin salikisoihin jolloin se helpottaa kisojen järjestämistäkin, Säkkinen päättää.
Sari Levänen, Ivar Wikström ja Marko Säkkinen (vas).