Nummelan RTV:n yhteydessä sijaitseva vaarallisen jätteen kontti on vaihtunut itsepalvelukontiksi. Näin Rosk’n Rollin konttiin voi tuoda vaarallisia jätteitä joka päivä klo 7–22 riippumatta myymälän aukioloajoista.

Itsepalveluasioinnissa asiakas antaa etukäteen tiedot jätteistään osoitteessa web.rosknroll.fi. Sen jälkeen asiakas saa tekstiviestitse linkin, jolla pystyy avaamaan itsepalvelukontin oven. Asiointiin tarvitsee älypuhelimen.

Jätteiden tuonti vaarallisen jätteen konttiin on maksutonta. Palvelu on tarkoitettu kotitalouksien kohtuullisille jätemäärille. Vaarallisen jätteen konttiin voi tuoda mm. aerosoleja, akkuja, jäteöljyjä, liuottimia, loisteputkia, energiansäästölamppuja, maaleja ja torjunta-aineita. Konttiin ei voi tuoda mm. asbestia tai sammuttimia tai muitakaan jätteitä, joita ei ole mahdollista kirjata verkkopalvelussa. Tuo jätteet suljetuissa pakkauksissa, joista selviää pakkauksen sisältö.

Tarkemmat ohjeet ja tiedot asiointiin vaarallisen jätteen itsepalvelukontilla löytyvät Rosk’n Rollin verkkosivuilta (jätteen vastaanotto > itsepalveluasiointi). Rosk’n Rollin vaarallisen jätteen kontti löytyy osoitteesta Härköilänsyrjä 1, 03100 Vihti.