Tänään: 14.07.2024

Toimittaja

Nuorisotalot avautuvat

lapset ja nuoret

Lohjan kaupungin nuorisotalot avaavat ovensa kesätauon jälkeen viikolla 33. Nuorisotaloille voi tulla yksin tai ystävien kanssa viettämään aikaa ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Taloilta löytyy aina ohjaajia, joiden kanssa voit jutella, sekä mielekästä tekemistä. Myös uusia ideoita otetaan vastaan! Nyt onkin oiva aika ottaa yhteyttä alueesi nuoriso-ohjaajaan ja kertoa, mitä haluaisit tehdä nuorten illoissa.

Lohjalta löytyy yhdeksän nuorisotilaa sekä tietokonepelaamiseen suunnattu pelitalo, joka sijaitsee nuorisokahvila Dixin tiloissa keskustasta. Nuorisotalojen toiminta on suunnattu 5.-6.-luokkalaisille sekä 13-17-vuotiaille nuorille. Oman alueesi nuorisotalon ja nuoriso-ohjaajan yhteystiedot löydät osoitteesta: www.nuorilohja.fi/nuorisotalot. Nuorisotaloilla on elokuun ajan voimassa poikkeusaukioloajat, ajankohtaisimman tiedon saat nuorisotalojen Facebookista / Instagramista

Mäntynummen nuorisotalo on siirtynyt väistötilaan. Väistötilan osoite: Kangastie 24, 08500 Lohja. Saukkolan nuorisotalo siirtyy Nummen monitoimijataloon ja avaa ovensa syyskuussa.