Lohjan Teatterin tämän talven komediaa Onnennumerot esitetään vielä tällä ja ensi viikolla. Jos et vielä ole käynyt hakemassa teatterilta hyvää mieltä ja makeita nauruja, kannattaa se tehdä nyt. Onnennumerot naurattaa tasaisesti koko näytelmän ajan. Menoa, meininkiäkin ja hullunkurisia tilanteita riittää ja lisämaustetta komediaan tarjoavat vielä Lohja-viittaukset.

Kun mummon iänikuiset onnennumerot osuvat vihdoin oikeaan ja lottovoitto napsahtaa, saattaa elämä mennä sekaisin yhdellä jos toisellakin. Lottovoittaja ei välttämättä suostu yhteistyöhön muun suvun kanssa ja siitähän vasta paniikki syntyykin, kun voittokupongin sijainti ei ole aivan selvillä. Kun mummon muisti reistailee, voi kuponki hävitä ehkä lopullisesti ja niinhän ei voi antaa tapahtua.

Komedian omaperäiset hahmot hurmaavat yleisön jokainen omalla tavallaan. Onnennumeroissa nousevat esille ihmisen epäedullisemmatkin piirteet, kuten ahneus, vahingonilo ja oman edun tavoittelu, mutta toisaalta myös rakkaista välittäminen ja perheen merkitys. Kaiken kaikkiaan se on hulvattoman hauska hyvän mielen komedia, joka tuo varmasti piristävän hetken arkisen aherruksen keskelle.

Onnennumerot perustuu englantilaisen Mike Yeamanin käsikirjoitukseen. Lohjan Teatterille sen ohjasivat Aivar Andrejev ja Sari Niinikoski. Lavalla naurut tarjoavat Anne Karhunen, Minja Nätti, Merja Hukkanen, Jarno Muro, Petri Puttonen, Mikis Jaakkola ja Jarno Brännfors. Näyttelijöille täytyy antaa erityiskiitosta vahvasta eläytymisestä, joka näkyy jokaista kasvojen ilmettä myöten. Heidän seurassaan voi nyt viettää yhden viihdyttävän illan.

SMS

Mummo jännittää, osuvatko lottonumerot viimein kohdalleen.