Puoliperävaunu suistui kaiteen läpi Lohjanharjun moottoritiellä Lohjan liittymässä 14.6. noin kello 16.25. Raskaan puoliperävaunuyhdistelmän kuljettaja kääntyi liittymästä Lohjan suuntaan, kun jarrutettaessa puoliperävaunu irtosi vetoautosta ja suistui kaiteen läpi ulos tieltä. Perävaunu putosi noin seitsemän metrin matkan notkoon ja päätyi notkon pohjalle katolleen. Tapauksessa vältyttiin onneksi henkilövahingoilta. Perävaunu sisälsi hissin osia ja oli matkalla Hyvinkäältä Hampuriin.

Poliisin tapahtumapaikalla suorittamassa tarkastuksessa ilmeni, että puoliperävaunun vetoauton vetopöytä oli pahasti viallinen. Siinä oli runsaasti välystä, eikä vetotapin lukitusjousi ollut toimintakuntoinen. On erittäin vakava asia, että tällaista vetoautoa, jonka vetopöydässä on näin pahoja puutteita, käytetään puoliperävaunujen vetämiseen. Jos perävaunun irtoaminen sattuisi vaarallisemmassa kohdassa, pahimmillaan seurauksena voisi olla useita kuolonuhreja perävaunun päätyessä vastaan tulevan liikenteen kaistalle ja jyrätessä muutaman henkilöauton.

Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä kuljettajan että liikennöitsijän osalta. Vetoautosta poistettiin rekisterikilvet ja se määrättiin katsastettavaksi.