Viikolla 10 voivat myös tänä vuonna 20-69-vuotta täyttäneet/täyttävät (vuonna 1952-2001 syntyneet) henkilöt, joilla on vakavalle koronavirustaudille erittäin voimakkaasti altistava sairaus (Riskiryhmä 1) varata ajan koronarokotukseen. 

Katso rokotusjärjestys ja riskiryhmät THL:n sivuilta:

Ryhmä 1: Riskiryhmien koronarokotusten järjestys – Infektiotaudit ja rokotukset – THL

80-vuotta täyttäneille/täyttäville (vuonna 1941 tai aikaisemmin syntyneille) mukaan lukien samassa taloudessa asuvat yli 70-vuotiaat aikoja on varattavissa muutamia kymmeniä viikolle 10.  Huom. 70-79 vuotiaat samassa taloudessa asuvat varaavat ajat puhelimitse. Pääosa viikon 10 rokotusajoista on varattu puhelimitse 85 vuotta täyttäneille. Mikäli olet soittanut jo aiemmin takaisinsoittopuhelimeemme, sinun ei tarvitse soittaa uudelleen vaan soitamme sinulle takaisin ja tarjoamme rokotusaikaa.

Takaisinsoitot liittyen koronarokotuksiin

Pyydämme suosimaan sähköistä ajanvarausta takaisinsoittojärjestelmän ruuhkautumisen vuoksi. Koronarokotuspuheluihin pyrimme soittamaan takaisin lähipäivinä. Tällä hetkellä vastausviive on jopa viikon. Puhelimeen vastaamiseen on rekrytoitu ja rekrytoidaan edelleen lisää vastaajia. Jos sähköisessä ajanvarauksessa aikoja ei ole näkyvillä, kaikki ajat on varattu, eikä niitä ole varattavissa myöskään puhelimitse.