Toni Ojala (vas), Jukka Vienonen, Johanna Repola ja Santtu Hägg juoksevat Lohjan Liikuntakeskuksen joukkueessa.

 

Lohjan Liikuntakeskus Oy järjestää keskiviikkona 6.6. kello 18.00 Run for Hope -hyväntekeväisyysjuoksutapahtuman Harjun urheilukeskuksella. Tapahtuman tavoitteena on kerätä varoja Lohjan Hope yhdistyksellä ja auttaa vähävaraisia lapsia liikunnan harrastamisessa.

Tapahtuman juoksusarjoihin voi osallistua yksilönä, 5 hengen, 10 hengen tai yli 10 hengen joukkueena. Juoksusarjoissa juostaan noin kilometrin mittaista matkaa puolentoista tunnin ajan ja kerätään itselle tai joukkueelle kierroksia. Eniten sarjassaan juossut voittaa palkinnon. Lisäksi valittavana on kävelysarja, johon ilmoittaudutaan yksilöinä. Kävelysarjassa kävellään noin 5,5 km matka ja palkinto arvotaan kaikkien kävelijöiden kesken.

Lohjan Liikuntakeskus Oy lahjoittaa jokaisesta tapahtumaan osallistujasta kaksi uimalippua Hope ry:lle. Siispä jo pelkästään osallistumalla tekee hyvää! Lisäksi tapahtumassa on vapaaehtoinen osallistumismaksu, jonka voi maksaa joko käteisellä paikan päällä tai Hope ry:n tilille.

Tapahtumaan voi ilmoittautua etukäteen, ilmoittautumisohjeet löytyvät osoitteesta www.lohjanliikuntakeskus.fi, mutta ilmoittautua voi myös tapahtumapaikalla. Ilmoittautuminen tapahtumapaikalla on mahdollista kello 16.30 alkaen.

Tapahtumapaikalle voi tulla myös kannustamaan juoksijoita. Lohjan Hope -yhdistys on paikalla kertomassa toiminnastaan ja kerää käytettyjä, hyväkuntoisia lasten liikuntavälineitä ja -varusteita; erityisesti kesäajan liikuntavälineet ovat tervetulleita kierrätykseen. Tapahtumassa on myös buffetti, jonka tuotto ohjautuu Hopelle. Kannattaa siis varata käteistä mukaan.

Lohjan Liikuntakeskus on kerännyt tapahtumaan oman joukkueen, joka haastaa myös muut lohjalaiset liikuntatoimijat liikkeelle hyvän asian puolesta. Liikuntakeskuksen joukkueessa juoksevat ainakin toimitusjohtaja Jukka Vienonen, johdon assistentti Johanna Repola, liikuntakoordinaattori Toni Ojala ja luontoliikuntamestari Santtu Hägg.