Musiikin moniottelijoiden, pianisti-säveltäjä Maija Ruuskasen sekä Lohjansaaren kesäasukkaan laulaja-viulisti Veera Railion emännöimä Ruuskanen Railio Klubi on jo useamman kesän ajalta tuttu konserttikonsepti Lohjan seudulla asuville sekä Lohjansaaren kesäasukkaille.

Tänä kesänä keskiviikkona 20.7. klo 18 ja 20.30 Lohjansaaren seurantalon lavalle nousevat vieraiksi upea kestotähti Laura Voutilainen ja erikoisvieraaksi näyttelijä-tanssija Anu Palevaara. Luvassa on uusia ja raikkaita sovituksia Voutilaisen tunnetuista hiteistä hänen pitkän uransa varrelta. Voutilainen on monipuolinen muusikko ja hänen taiteilijapersoonallaan on monet kasvot; tässä konsertissa on luvassa siis spesiaalikattaus hänen sydäntään lähellä olevasta musiikista.

Pandemiapirulaisen jyllätessä Suomessa parin vuoden ajan Laura Voutilainen otti puhelimen kauniiseen käteen, soitti Maija Ruuskaselle ja kutsui koolle itsensä lisäksi nämä kolme naista, eli Palevaaran, Railion ja Ruuskasen. Tämän yhteistyön hedelmänä naiskvartetti käsikirjoitti ja sävelsi yhdessä musiikilla ilottelevan, elämänmakuisen revyyn ORIGO – Keväthuuto. ORIGO sai ensi-iltansa Musiikkiteatteri Kapsäkissä huhtikuussa 2022 Markku Nenosen ohjaamana.

Lohjansaaren Seurantalon kahdessa konsertissa on luvassa maukkaita ja vauhdikkaita makupaloja tästä nimenomaisesta ORIGO – Keväthuuto -revyystä Voutilaisen hittikimaran lisäksi. Laulujen aiheina ovat ihmisen elämänkulku syntymästä kuolemaan, kahvinjuontia unohtamatta! Luvassa on iltamahenkinen ja yllätyksellinen konsertti-ilta. Konsertti on väliajaton ja sen arvioitu kesto on noin 80 minuuttia. Liput pirjo.sjogren@lohjansaaristo.fi / 050 598 7648 sekä seurantalon pihalla kesätorien yhteydessä.

Veera Railio (vas), Anu Palevaara, Laura Voutilainen ja Maija Ruuskanen. (Kuva: Jussi Koponen)