Korkeakoulujen syksyn yhteishaku on käynnissä 31.8.–14.9. Laurea-ammattikorkeakoulussa on yhteishaussa tarjolla kaikkiaan 1 075 opiskelupaikkaa kuudella kampuksella ympäri Uuttamaata sekä kokonaan verkossa. Nyt yhteishaussa haettavana olevat koulutukset käynnistyvät tammikuussa 2023. Aloituspaikkoja on tarjolla sekä Laurean AMK- että YAMK-tutkintoon johtavissa koulutuksissa. Kaikkiin Laurean koulutuksiin voi tutustua verkossa.

Lohjalla tarjolla sairaanhoitajakoulutus

Laurean Lohjan kampukselle voi syksyn yhteishaussa hakea sairaanhoitajakoulutukseen. Aloituspaikkoja koulutuksessa on tarjolla 40.

Syksyn 2021 yhteishaussa Lohjan sairaanhoitajakoulutukseen haki 243 henkilöä. Heistä ensisijaiseksi hakukohteeseen Lohjan oli valinnut 63. Aloituspaikkoja viime syksyn haussa oli Lohjalla tarjolla 35.

Perinteisesti kampuksella toteuttavien koulutusten lisäksi Laureassa on tarjolla kokonaan verkossa suoritettavia opintoja. Syksyn yhteishaussa on kokonaan verkko-opintoina tarjolla sekä liiketalouden että sosiaalialan koulutukset. Aloituspaikkoja verkko-opinnoissa on yhteensä 100.

YAMK-koulutuksia Leppävaarassa ja Tikkurilassa

Ylemmällä ammattikorkeakoulututkinnolla opiskelija voi syventää ja laajentaa omaa osaamistaan. Samalla YAMK-tutkinto antaa kelpoisuuden hakeutua tehtäviin, joihin vaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto. YAMK-opintoihin voi hakea, kun soveltuvan korkeakoulututkinnon jälkeen on hankkinut vähintään kaksi vuotta työkokemusta.

YAMK-koulutuksia Laureassa on syksyn yhteishaussa tarjolla Leppävaaran ja Tikkurilan kampuksilla. Aloituspaikkoja YAMK-koulutuksissa on yhteensä 210.

Korkeakoulujen syksyn yhteishaku päättyy 14.9.2022 klo 15.00. Hakeminen tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.opintopolku.fi

Laurea ammattikorkeakoulu