Satu Wennberg (OTM) on nimitetty Länsi-Uudenmaan Säästöpankin hallintojohtajaksi. Uudessa tehtävässään Wennberg vastaa pankin hallinto- ja lakiasioista ja on johtoryhmän tuorein jäsen. Wennberg siirtyi Länsi-Uudenmaan Säästöpankille Finanssiala ry:stä, jossa hänen hän vastasi pankkeja ja sijoituspalveluyrityksiä koskevan lainsäädännön edunvalvonnasta. Tätä ennen hän teki pitkän uran OP Ryhmässä. Wennberg on myös opiskellut työn ohella liikkeenjohtoa Aalto-yliopistossa ja suorittanut eMBA-tutkinnon.

” Satu on erinomainen lisä täydentämään johtoryhmäämme. Hänen kattava osaamisensa finanssialan lainsäädännöstä ja monipuolinen kokemus pankkialalta juristin tehtävistä antavat hänelle erinomaiset edellytykset hoitaa hallintojohtajan tehtävää menestyksellä.”, sanoo Länsi-Uudenmaan Säästöpankin toimitusjohtaja Samu Rouhe.

Lisäksi Katja Korsinkin (FM) on nimitetty Länsi-Uudenmaan Säästöpankin viestintäpäälliköksi ja vastaa tehtävässään pankin sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Korsinkinilla on pitkä kokemus viestintätehtävistä finanssi- ja teknologia -aloilta. Hän siirtyi tehtävään Aktia pankin viestinnästä, jota ennen hän toimi pitkään eri viestintätehtävissä Nokiassa. Korsinkin hoitaa viestintäpäällikön tehtävää
myös Lammin Säästöpankissa.

”Toivotan Sadun ja Katjan lämpimästi tervetulleiksi uusien vastuukokonaisuuksien pariin. On hienoa saada jälleen kerran kokeneita ammattilaisia joukkoomme”, toteaa Rouhe.