Selvä Kesä -tapahtuma järjestetään jälleen koulujen päättymispäivänä lauantaina 2.6. kello 14.00-22.00 Aurlahdessa. Tapahtumaan on vapaa pääsy kaikenikäisille, mutta se on suunnattu erityisesti 12-17-vuotiaille nuorille.

Rentoa oleilua on tarjolla ”chillailualueella”, jossa on mahdollista pelailla playstationia vr-laseilla. Tapahtumassa osallistujat voivat kerätä passiin leimoja mm. seuraavilta toimintapisteiltä: minigolf, suppailu, sumopaini, liikenneturvan kääntyvä auto sekä erilaisilta liikunnallisilta pisteiltä. Osallistuneiden kesken arvotaan huikeita palkintoja, kuten flyboard-lennätys ja lahjakortteja.

Laaja yhteistyökumppaneiden verkosto mahdollistaa sen, että tapahtuma on kokonaisuudessaan nuorille maksuton ruokailua myöten. Chiliveikot ry valmistaa paikan päällä herkullista kanapaellaa ja lettuja, ja illan tullen on nuotiolla makkaranpaistomahdollisuus.

Musiikkipuolesta vastaavat Lemmy ry:n toteuttaman Bändien kehityskaari -projektin lupaavat artistit Anna Ijäs, Emmi Salmikari, Laurenn ja Samuel Daayata. Tapahtuma toimii projektin artisteille karsintana, josta voittaja pääsee esiintymään Rantajameille. Illan pääesiintyjäksi on saatu SSO:n ja Rantajamien avustuksella eturivin rap-artisti Uniikki.

Tapahtuman järjestävät Lemmy ry, Nuori Lohja – Lohjan kaupungin nuorisotyö yhteistyössä lukuisten järjestöjen ja yritysten kanssa. Mikäli haluat osallistua tapahtuman järjestämiseen sponsoroinnilla tai tulemalla pitämään toimintapistettä, ota yhteyttä nuoriso-ohjaaja Anni Juntuseen (050-3255169, anni.juntunen@lohja.fi).

Toivomme, että mahdollisimman moni nuori tekisi hyvän valinnan ja tulisi viettämään päihteetöntä loman aloitusta kanssamme Aurlahteen, nuorisotyöstä viestitetään.