Toimittaja

Slaavilaisen musiikin konsertti Laurentius-salissa

konsertti

Virkistystoiminnan Ystävät Säätiö sr toteuttaa toukokuun loppupuolella mielenkiintoisen konsertin Laurentius-salissa. Esiintymässä ovat Viktor Klimenko (laulu), Vladimir Klimenko (kitara +
laulu), Benjamin Roth (piano + kosketinsoitin) ja Pavel Fjodorof (balalaikka).

–Viktor on koonnut tämän kokoonpanon. Konsertin nimi on upeasti LEGENDA Viktor Klimenko & Pikku Mariinsky Perilliset. Tämä upea slaavilaisen musiikin helmi esitetään 30.5. kello 16.00, kertoo Jorma Kuosmanen.

–Lähtökohta konsertille on ollut ajatukseni saada Klimenkon veljekset lavalle Lohjalla ja nyt se onnistui. Viki innostui myös asiasta ja näin siitä syntyy upea kokonaisuus. Hänellä oli jokunen aika sitten taiteilijan juhlavuoden kiertue ja sieltä otimme konsertin teeman. Konsertissa kuullaan slaavilaista musiikkia, kenties tunteiden höystämänä sekä herkkyyttä, mutta myös rivakkaa menoa, Kuosmanen kuvailee.

Virkistystoiminnan Ystävät Säätiö sr haluaa luoda jokaiselle mahdollisuuksia monipuolisiin virkistyskokemuksiin ja elämyksiin, jotta arkemme olisi täynnä iloisia asioita omista kokemuksistamme, Kuosmanen avaa säätiön toimintaa.

Konserttiin on jaossa 500 ilmaista lippua, joita saa Cafe Laurista. Maksimi on kaksi lippua per hakija, jotta mahdollisimman moni pääsee nauttimaan konsertista. Konsertissa on väliaika, jolloin Laurentius-salin kahvila palvelee. Väliajalla voi myös hankkia Viktor Klimenko äänitteitä.

Myös lippujen jaossa luodaan mahdollisuus Cafe Laurin tarjoamaan virkistyskokemukseen, sillä 500 ilmaisen lipun joukkoon on arvottu 25 lahjakorttia Cafe Lauriin. Lahjakortit sisältävät kakkukahvit kahdelle henkilölle. Lahjakortti on voimassa siinä kerrottuun päivämäärään asti.