Vasemmalta hallituksen puheenjohtaja Adrian Candolin ja uusi toimitusjohtaja Kari Pitkänen Sp-Koti – Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy LKV:stä ja toimitusjohtaja Samu Rouhe Länsi-Uudenmaan Säästöpankista.

Kari Pitkänen on nimitetty Säästöpankin Sp-Koti-ketjuun kuuluvan Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy LKV:n toimitusjohtajaksi 1.8.2020 alkaen. Kari Pitkänen siirtyy toimitusjohtajaksi myyntipäällikön tehtävästä.

Länsi-Uudenmaan Säästöpankin omistama ja Sp-Koti franchising-ketjuun kuuluva Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy LKV tarjoaa luotettavaa asunto- ja kiinteistönvälitystä Karkkilassa, Lohjalla ja Vihdissä.  

Kari Pitkänen on monipuolinen osaaja, jolla on vankka ja menestyksekäs kokemus asumisen ja kiinteistöjen välityspalveluista – olemme tyytyväisiä, kun pääsemme yhdessä jatkamaan alan parhaan palvelun rakentamista. Haluamme edelleen kehittää Sp-Kodin välitystoimintaa osana pankin palvelukokonaisuutta ja ottaa kiinteistönvälityksen osaksi asiakkaan talouden valmennusta, toteaa toimitusjohtaja Samu Rouhe Länsi-Uudenmaan Säästöpankista.

Kari Pitkänen näkee uuden edessä runsaasti mahdollisuuksia.

Tavoitteenani on aina ollut löytää asiakkaille juuri heille sopiva kokonaisuus. Nyt siihen tuli entistä upeampi mahdollisuus ja tartun innolla uuteen tehtävään. Tahdomme rakentaa ratkaisuja, jotka huomioivat asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja kantavat yli ajan. Tämä on mahdollista säästöpankin rahoitusasiantuntijoiden ja Sp-Kodin kiinteistönvälittäjien ketterällä yhteistyöllä, toteaa Kari Pitkänen.

Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy LKV:n hallituksen puheenjohtaja Adrian Candolinin mukaan Sp-Kodilla on tarkoitus vahvistaa asemaansa Karkkilassa, Lohjalla ja Vihdissä. Tulemme rekrytoimaan kiinteistönvälittäjiä kaikkiin pankin toimipisteiden yhteydessä toimiviin asuntomyymälöihin.

Etsimme kiinteistönvälittäjiä, joiden tehtävä on tuoda yhteen asunnon ostajat ja myyjät sekä kehittää Sp-Kodin välitystoimintaa yhteistyössä pankkilaisten kanssa. Jos tunnistat itsesi, niin ota ihmeessä yhteyttä Kari Pitkäseen, kannustaa Adrian Candolin.