Aurlahden hiekkakenttä on varattu tämän kesän Rantapäivälle sunnuntaina 3.7. kello 9-14. Toinen kentistä on jälleen pysäköintiä varten. Tapahtuma järjestettiin viimeksi kaksi vuotta sitten, koska viimevuotisen tapahtuman peruutti rankkasade. Tapahtuman järjestää Tekevät Kädet ry. Tekevät kädet ry. on maaliskuussa 2019 perustettu voittoa tavoittelematon käsityöyhdistys, joka toivottaa tervetulleeksi kaikki käsitöistä kiinnostuneet harrastelijat, alan ammattilaiset ja pienyrittäjät. Tärkeintä on innostus ja sisäinen palo kädentaitoihin. 

Lähde mukaan sunnuntaina

Paikat varataan etukäteen sähköpostilla tekevatkadet.ry@gmail.com. Paikkamaksu on 5e ja maksetaan paikan päällä käteisellä. Kahvila- ja muut ruokayrittäjät sekä muut erikoismyyjät ja yksityisyrittäjät neuvottelevat paikkamaksun erikseen. Ilmoita, jos tarvitset sähköä/voimavirtaa.  Paikkojen jakaminen aloitetaan sunnuntai aamulla n. 7.30. Jokaisella myyjällä on tilaa 2 metriä, johon mahtuu hyvin mm. pöytä +vaaterekki.

Autot viedään pois myyntialueelta hyvissä ajoin heti kuorman purettua. Myyntipaikkoja on 150:lle ensimmäiselle varanneelle. Jos et pääse tulemaan paikan varattuasi, peruutathan paikkasi ajoissa, jotta se voidaan luovuttaa eteenpäin. Kiitos!

Myyjät vastaavat itse oman paikkansa siisteydestä tapahtuman jälkeen eli myymättä jääneet tavarat ja roskat viedään pois paikalta. Myyntipaikkoja voivat varata kädentaitajat, seurat, yhdistykset, trubaduurit, pienyrittäjät sekä muut, jotka haluavat tulla tapahtumaan esittelemään omaa toimintaansa/ taitojaan tai rekrytoimaan uusia jäseniä tai muulla tavoin tehdä itseään tunnetuksi

Rantapäivä 2020-kuva Mia Taimio