<<tämä artikkeli sisältää affiliate mainoslinkin Lindex tuotteisiin>>

Mitä tarkoittaa Lindexin Female Engineering? Se tarkoittaa aivan yksinkertaisesti vaatteita, joissa on otettu huomioon nimenomaan naisten tilanteet.. sillä vaatteissa ei ole enää vuosikymmeniin ollut kyse vain yksinkertaisesta kankaasta kehomme päällä, vaan vaatteiden tarkoitus on sekä voimaannuttaa meitä, saada meidät voimaan paremmin, ja antamaan meille lisää itsevarmuutta.

Sisäänrakennettu kuukautissuoja

Nämä tieteeseen perustuvat huippuluokan alusvaatteet on suunniteltu pitämään kuukautisvuoto ja aivastusten aiheuttamat vahingot kurissa. Käytä alushousuja enintään 10 tuntia. Huuhtele ja pese ne ja käytä niitä yhä uudelleen ja uudelleen. Kaikki naiset hyötyvät näistä. Ja niistä hyötyy myös luontoäiti.

Tänään on alkanut Lindexillä 15% alennus Female Engineering -tuotteista!🎀

Tarjous kestää 21.9. asti!

Siinä missä vaatteiden normaali tehtävä on suojata meitä ja ihoamme, olemme jo vuosikymmeniä käyttäneet vaatteita myös muovataksemme sitä omaa imagoamme, millaisena haluamme toisten näkevän meidät. Nämä Lindexin tuotteet tuovat naisile lisää hyvinvointia vaatteiden kautta. Female Engineering® on Lindexin alusvaateasiantuntijoiden sekä tutkijoiden ja materiaaliuranuurtajien kehittämä brändi. Nerokkaiden naisten ja Lindexin yhteistyön tavoitteena on muutos kohti parempaa elämää ja planeettaa.

Miksi tilaisit Lindexiltä verkosta?

  • Laaja valikoima naistenvaatteita, lastenvaatteita, alusvaatteita ja kosmetiikkaa
  • Tunnettu ruotsalainen merkki  
  • Useita kampanjoita, jotka sisältävät hienoja tarjouksia asiakkaille 
  • Ilmainen toimitus ja palautus Lindex-myymälään 
  • Valikoima päivittyy uusilla tuotteilla päivittäin
  • Sitoutuneisuus ymmpäristöystävällisesti valmistettuun muotiin

Lindex on yksi näistä Suomessakin toimivista kansainvälisistä vaateketjuista, jotka ovat ottaneet tehtäväkseen katsoa jo tulevaisuuteen. Me kaikki tiedämme, että maapallomme resurssit ovat äärirajoilla ja tulevien vuosien aikana tulee entistä tärkeämmäksi oikeasti miettiä, mitä teemme ilmastomme ja esimerkiksi kierrätyksen kehittämisen suhteen. Meillä jokaisella kuluttajalla on oma tehtävänsä tässä kokonaisuudessa, ja vaikka se tuntuisi pieneltä ja mitättömältä tehtävältä, mutta kun sen tekevät kymmenet miljoonat kuluttajat ympäri maailman, sillä on merkitys.

Lindex pyrkii kaikin tavoin pitämään kiinni kestävyyslupauksestaan – muutoksen aikaansaamisesta tulevia sukupolvia varten. Hoitamalla vaatteitasi saat ne kestämään vieläkin pidempään ja samalla pidät huolta myös ympäristöstä ja kukkarostasi. Eli esimerkiksi rintaliivien suhteen: Jos haluat olla todella kiltti rintaliiveillesi, käsinpesu on paras ja turvallisin tapa pestä ne. Rintaliivit ovat herkkä vaatekappale. Kohtele niitä kuin kukkaa kämmenellä ja ne kestää pitkään.

Mitä Affiliate markkinointi on

Affiliate-markkinointi on online-markkinointimuoto, jossa yritys tai kauppa tarjoaa muille henkilöille tai yrityksille mahdollisuuden promoida ja myydä heidän tuotteitaan tai palveluitaan ja saada palkkiota niistä tehdyistä myynneistä. Promootiotapahtumat voivat tapahtua esimerkiksi verkko- ja mobiilisivustoilla, sosiaalisen median kanavissa tai muilla digitaalisilla alustoilla.

Affiliate-markkinoijat voivat esimerkiksi luoda verkkosivuja, jotka sisältävät yrityksen tarjoamia tuotteita ja palveluita sekä mainoksia ja linkkejä niihin. Kun kävijä klikkaa linkkiä ja ostaa tuotteen tai palvelun, affiliate-markkinoija saa palkkion myynnistä.

Yritykset voivat hyödyntää affiliate-markkinointia tarjotakseen lisää näkyvyyttä ja lisäämään myyntiään. Samalla affiliate-markkinoijat voivat hyödyntää tätä menetelmää tuloihinsa ja tuloihinsa verkossa.

Affiliate-markkinointi on hyvin suosittu tapa mainostaa tuotteita ja palveluita verkossa, ja se on yleistynyt erityisesti viime vuosina digitaalisen markkinoinnin kehityksen ansiosta. Yritykset ja affiliate-markkinoijat voivat hyötyä affiliate-markkinoinnin suuresta ulottuvuudesta ja kyvystä luoda suoria ja tehokkaita myyntikanavia..