Tanssiopisto Vinha järjestää kevätlukukauden päätösesityksen Yhdessä tanssien! -teemalla Laurentius-salissa lauantaina 6.5.2023 klo 15. Tanssikoulu tuo yhteen kaikenikäisiä esiintyjiä, Lohjan, Vihdin ja Karkkilan ryhmistä. Esitys tarjoaa monipuolisen kattauksen eri tanssilajeja, kuten baletti, jazztanssi, nykytanssi ja hip hop. Esiintyjät ovat iältään 3-vuotiaista aina aikuisten ryhmiin asti.

Yhdessä tanssien! -teema heijastaa opiston lukuvuositeemaa ja korostaa tanssin iloa ja yhteisöllisyyttä. Osa ryhmistä toteuttaa teemaa esiintymällä yhdessä toisen ryhmän kanssa. Esityksessä nähdään myös taiteen perusopetuksen yhteistyöprojektissa toteutettava Veden voima -teeman esitys, Pisarat.

Tanssiopisto Vinhan ryhmät ovat valmistelleet esityksiään koko kevään ajan, ja nyt on aika tuoda ne yleisön eteen. Tämä on toinen kerta, kun Vinha esiintyy Laurentius-salissa, ja oppilaat ovatkin innoissaan paluusta saliin. Laurentius-sali tarjoaa upeat puitteet tanssiesitykselle, ja yleisö pääsee nauttimaan tanssin lumosta.

– Odotamme salin lavalle pääsemistä taas innolla, tanssikoululta kerrotaan.

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen Vinhan ensi lukuvuodelle käynnistyy heti esityksen jälkeisenä maanantaina. Lukujärjestys on julkaistu, ja tarjolla on monipuolisesti ryhmiä kaikenikäisille myös Lohjalla ensi lukuvuonna. Esiintyvät ryhmät kattavat laajan kirjon tanssin eri lajeja ja ikäryhmiä, ja esitys lupaa tarjota unohtumattoman kokemuksen niin esiintyjille kuin yleisöllekin.

Esiintyvät ryhmät: Lohja: Baletti 1, Baletti 2, Baletti, aikuiset, Jazz 1, Jazz 2, Hip hop 1, Hip hop 2, Hip hop 3, Nyky, aikuiset, Tanssi 3-4-v., Tanssi 4-5-v., Tanssi 5-6-v., Tanssistartti 1-2

Karkkila: Esitysryhmä, Nyky 3

Vihti: Esitysryhmä

Kevään Yhdessä tanssien! -esitys on upea tilaisuus nähdä tanssitaiteen monimuotoisuus ja ilo yhdessä ja samassa paikassa. Tule mukaan nauttimaan tanssin riemusta ja kannustamaan nuoria ja aikuisia tanssijoita heidän esityksissään! Tanssiesitykset ovat erinomainen tapa viettää keväistä lauantaita, ja tanssin ilo tarttuu varmasti myös yleisöön.