Tänään: 13.07.2024

Toimittaja

Tanssistudio Funkalle kaksi kunniakirjaa Estradi-tanssikilpailussa

tanssi

Teos Clap Your Hands.

 

Tanssistudio Funka kilpaili sunnuntaina 8.4.2018 Estradi-tanssikilpailussa Helsingissä. Teokset On the Run ja Clap Your Hands ansaitsivat kunnikirjat kilpailussa. Sunnuntain kilpailuun otti osaa 1000 tanssijaa ympäri Suomea.

Teos On the Run sai kunniakirjan perusteluin energinen esitys. Tuomaristo kehui palautteessaan tanssijoiden hyviä piruetteja, energistä menoa, tasaista ryhmää, hyvää läsnäoloa, attitude asennon nilkkoja ja hienoja piruettimuunnoksia. Teoksen koreografina toimi Teija Seppälä ja tanssijoina jazztanssin erikoiskoulutusluokka 2.

Teos Clap Your Hands sai kunniakirjan perusteluin iloinen ja rytmikäs esitys. Tuomaristo kehui palautteessaan tanssijoiden ihania hymyjä, pirteää ilmaisua ja tanssin iloa. Teoksen koreografina toimi Susanna Lintukorpi ja tanssijoina jazztanssin erikoiskoulutusluokka 1.

-Esitykset menivät hyvin todella kovatasoisessa kilpailussa. Osallistujia oli valtavasti ja oli hienoa, että Funkan molemmat ryhmät erottuivat ja huomioitiin juuri iloisuudesta ja energisyydestä, Seppälä ja Lintukorpi kertovat.

Teos On the Run.