Tänä kesänä Teatteri Tralassa puhaltavat myönteiset muutoksen tuulet, ja usko teatterin tulevaisuuteen on vahva. Koko Tralan tiimi luottaa siihen, että nämä raikkaat puhurit tuovat tullessaan kaikille teatterin ystäville uusia, hyviä, hauskoja sekä ikimuistoisia elämyksiä.

Myönnettävä on, että koronaviruspandemian tuomat vaikutukset Teatteri Tralalle ovat olleet merkittäviä. Uudet kuviot suunniteltiin kuitenkin nopeasti ja mutkattomasti. Samalla teatterielämyspakettiin kasattiin myös jotakin uutta!

Keväällä kesken jääneet Pokka Pitää -esitykset siirretään monitoimintakeskus Harjulaan. Näytelmää esitetään kymmenen kertaa 5.9.–17.10.2020 välisenä aikana. Lippujen myynti on jo alkanut. Kevään lehtiarvostelut ja katsojien kommentit vakuuttavat, että sinun pokkasi ei tule pitämään. Näytelmän ohjaajana toimii Jussi Salminen ja näyttelijäohjauksesta vastaa Marjatta Rinne. Maisa Sinisalon upea roolityö Hyacint Bucketina ja muiden näyttelijöiden nappiroolitus takaavat katsojille Suomen parhaan Pokka Pitää -esityksen.

Pokka Pitää -katsojille on luvassa mahtavia alennuksia Lohjan Ravintola Antoniossa. Lisäksi yhteistyönä on ryhmille räätälöity Show and Dinner -pakettia. Näistä kerrotaan lisää myöhemmin.

Tälle kesälle suunniteltu Väinö Weckströmin ja Satu Säävälän käsikirjoittama Raitilla, Rauli Badding -musiikkinäytelmä odottaa esitysvuoroaan kesälle 2021. Se tullaan näkemään Tralan kesäteatterinäyttämöllä vanhan kalkkitehtaan rannassa. Näytelmän ohjaa itseoikeutetusti teatterialan ammattilainen Väinö Weckström itse. Hän myös näytteli Raulia Pesäkallion kesäteatterissa, jossa esitykset vetivät yli 10 000. Tralassa Raulina nähdään pitkänlinjan musiikin ammattilainen Matti Hietala.

Lippuvaraukset sähköpostilla: info@lipunmyynti.fi.

Hyacinth Bucket (Maisa Sinisalo) ja Onslow (Jussi Salminen). (Kuva: Kirsi Tuominen)