Lohjan perinteiset kesän Torstain kulttuurikävelykierrokset alkavat jälleen kesäkuun alussa ja jatkuvat syyskuun alkuun saakka. Vaikean kevään jälkeen kulttuurikävelykierrokset ovat lähimatkailua parhaimmillaan. Ne tarjoavat viikoittain erilaisia inspiraation lähteitä niin paikallisille, kesäasukkaille kuin muualta Suomesta tuleville matkailijoillekin.

Kulttuurikävelykierrokset alkavat torstaina 4.6. kello 17.00. Ensimmäisellä kierroksella vieraillaan Ojamon kartanolla, jossa perehdytään vanhan ratsutilan historiaan ja sen mielenkiintoisiin tarinoihin. Vetäjänä toimii Tarja Virtanen. Muiden kesäkuun kierrosten aiheina ovat 11.6. Vahvat Naiset Lohjalla (vetäjänä Virve Haahti), 18.6. Liessaari (Riitta Laine) ja 25.6. Elias Lönnrotin Sammatti (Timo Aunio). Kesän muista kierroksista kerrotaan Ykkös-Lohjan kesälehdessä 17.6.

Koronatilanteen vuoksi tänä kesänä kierroksien osallistujamäärä on maksimissaan 20 henkeä ja liput kierroksille ovat ostettavissa vain ennakkoon Netticketin verkkokaupasta tai Netticketin myyntipisteistä kortilla. Kierroksella tulee pitää riittävä etäisyys muihin kierroslaisiin ja huolehtia käsihygieniastaan. Kierroksille ei saa osallistua nuhaisena tai muuten huonovointisena.