Lohjan kaupungin kesäsetelit jaetaan työnantajille, jotka palkkaavat lohjalaisen nuoren kesäseteliehtojen mukaisesti töihin. Vuonna 2022 kesäsetelillä palkattavan nuoren tulee olla syntynyt vuosina 2005–2007. Yhden kesäsetelin arvo on 300 €. Kesäsetelihaku aukeaa yrittäjille 1.2.

Kesäseteli vähentää työnantajan kesätyöllistämisen kuluja ja parantaa nuorten työllistymistä. Lohjan kaupunki jakaa kesäseteleitä työnantajille, jotka palkkaavat lohjalaisen nuoren töihin vähintään kolmeksi viikoksi touko–elokuun välisenä aikana. Työnantajan ei tarvitse olla lohjalainen tai työpisteen ei tarvitse sijaita Lohjalla.

Edellytyksenä on, että nuorelle maksetaan työehtosopimuksen mukaista palkkaa ja palkan tulee vastata tehtyä työaikaa. Nuorelle maksettavan palkan tulee olla vähintään 350 euroa. Lisäksi työnantaja maksaa normaalit työnantajamaksut. Työnantajan tulee noudattaa nuorta työntekijää koskevaa lainsäädäntöä ja oman alan työehtosopimuksia. Työnantajana ei voi toimia yksityistalous, perhe, kunta, valtio tai yksityinen henkilö. Työnantajan tulee varmistaa, että palkattava nuori on lohjalainen ja kuuluu määriteltyyn ikäryhmään.

Tarkemmat ohjeet ja hakulomake löytyvät nuorilohja.fi-sivulta.