Tytyrin Elämyskaivos aukeaa asiakkaille jälleen 1.6. alkavalla viikolla. 110-tasolle maan uumeniin on mahdollista päästä osallistumalla opastetulle yleisökierrokselle tai ostamalla oma yksityiskierros. Tytyrisali maanalaisena juhlapaikkana on myös varattavissa max 40 hengen tilaisuuksille 1.6. lähtien.

Opastettuja yleisökierroksia toteutetaan tiistaista perjantaihin kello 14.00 ja viikonloppuisin lauantaina ja sunnuntaina kierroksia kello 11.00, 13.00 ja 15.00 Viikonlopun ensimmäinen kierros kello 11.00 on tarkoitettu erityisesti lapsiperheille, pienten tahtiin kuljettavana. Yleisökierroksille otetaan maksimissaan 15 asiakasta per kierros kaikkien turvallisuuden ja väljyyden takaamiseksi. Yleisökierros kestää kaikkiaan noin 1,5 tuntia. Liput kierrokselle on ostettava nettikaupasta vähintään kaksi vuorokautta etukäteen. Yleisökierrokset toteutuvat aina, jos lippuja on ostettu kierrokselle kahta päivää ennen kierroksen ajankohtaa.

Elämyskaivoksen avauksesta riemastuneena haluamme tarjota asiakkaillemme myös aivan uuden tavan kokea kaivosmiljöö. Asiakkaat voivat nyt varata yksityiskierroksen vain omalle seurueelle. Tällöin pääsee kokemaan oppaan johdolla kaivoksen tunnelman yksityisesti toteutettuna ja todellakin ilman maanpäällistä ruuhkaa. Yksityiskierros on tarkoitettu 1–8 hengelle ja sen hinta on 120€ / seurue. Yksityiskierros tulee ostaa nettikaupasta viimeistään kahta vuorokautta ennen vierailuajankohtaa. Yksityiskierroksia on tarjolla ti-pe kello 10.00, 12.00, 16.00 ja 18.00 sekä la-su 9.00 ja 17.00. Kierroksen kesto on noin 1,5 tuntia.

Asiakkaiden epätietoisuutta halutaan myös helpottaa vallitsevassa tilanteessa kevennetyillä peruutusehdoilla. Mikäli asiakas on ostanut lipun ennakkoon ja sairastuu ennen kierrosta, lippu vaihdetaan uuteen myöhäisempään ajankohtaan. Tämä koskee myös yksityiskierroksia. Tytyrin kierroksilla noudatetaan kansallisia turvallisuus- ja hygieniasuosituksia sekä Lohjan kaupungin linjaamia suosituksia asiakkaiden turvallisuuden takaamiseksi. Kierrokset toteutetaan yhteistyössä Lohjan Oppaat ry, koulutettujen ja asiantuntevien oppaiden kanssa.