Tänään: 25.07.2024

Päätoimittaja

Uusi autopesula Lohjan asemalle

autopesu, eco autocare, käsinpesu, lohja, venteläntie

Lohjan asema on saanut uuden autopesulan kun Eco Autocare avasi ovensa aivan Autopiste Arvolan naapuriin Venteläntie 3:een. Eco Autocare tarjoaa autonkäsinpesupalveluita. Asiakas voi ottaa pelkän ulkopesun tai ulko-ja sisäpesun. Sisäpesu tehdään höyryllä, ilman kemiaakaleja, täysin luonnonmukaisesti. Näin sisäpesty auto on heti käyttövalmis.

Eco Autocaren yrittäjä Ugray Aksoy ehti etsiä sopivaa paikka autopesulalle pidemmän aikaa

Ajan itse paljon ympäri Suomea ja huomasin, että Lohjalta puuttui höyrypesuja tekevä autopesula. Hetken mietittyäni asiaa päätin etsiä pesulalle paikan ja palkata työntekijät uuteen pian avattavaan autopesulaan, kertoo yrityksen avannut monelle lohjalaiselle jo entuudestaan tuttu yrittäjä Ugray Aksoy. Hänellä on ollut kymmenisen vuotta sitten Virkkalasa pitseria ja viimeiset kymmenen vuotta hän on vetänyt omaa Led Maailma-yritystään.

Aikaa meni hieman pidempään kuin kuvittelin, mutta onneksi löysimme lopulta nämä tilat tästä Venteläntie 3:sta, jonne olemme nyt avanneet autopesulamme nimeltään Eco Autocare. Yrityksen nimi tulee siitä, että pyrimme pesemään autot mahdollisimman vähin kemikaalein mutta puhtaaksi.

Eco Autocare palvelee asiakkaita maanantaista lauantaihin kello 10-18, mutta sopimuksesta on mahdollista myös aikaisemmat tai myöhemmät ajat. Varaustilanteen voi tarkistaa aina soittamalla 045-1059993. Tarvittaessa yrityksestä on mahdollisuus saada myös maalipinnan myllytys.

Aloitus on meillä onnistunut ja asiakkaat ovat alusta alkaen löytäneet meidät varsin hyvin. Olemme tehneet myös sopimuksia naapuriyritysten kuten aivan naapurissa olevan Autopiste Arvolan kanssa autojen pesemistä, kertoo Aksoy.

Auton peseminen aloitetaan vaahdottamalla auto.

Puhtaalla autolla on hyvä ajaa. Auton maalipinta myös kiittää, ja kestää pidempään, kun autoa pestään tarpeeksi usein.