Lohjan matkailutoimiston yhteydessä sijaitseva Visitlohjan lahjapuoti on saanut näin joulun alla mukavasti täydennystä, kun suosittu Lohja-kahvi on saanut seurakseen Lohja-suklaan ja Lohja-teen. Lohja-herkkujen tuoteperhettä laajennettiin asiakkaiden toiveista, sillä pian Lohja-kahvin lanseerauksen jälkeen, tuli toive sekä Lohja-teestä että suklaasta, jota voisi nauttia maukkaiden juomien seurana.

Lohja-suklaa on maultaan omenakaupungille sopiva omena–maitosuklaa. Lohja-suklaalevyt on tehty vastuullisesti tuotetusta kaakaomassasta käsityönä Iittalassa Kultasuklaan tehtaalla. Lohja-tee puolestaan on ihastuttava vihreä luomutee, jossa maistuu omenankukka. Lohja-tee on valmistettu Saksassa ja se sisältää vihreää teetä (93%), omenaa, teekukintoja, magnoliaa ja granaattiomenaa. Lohja-tee on toteutettu yhteistyössä lohjalaisen kahvipaahtimon Cafetoria Roasteryn kanssa.

Cafetoria Roasteryn kanssa on toteutettu myös Gran Palomar pavuista tehty tummapaahtoinen luomukahvi, jota on elokuusta 2019 lähtien myyty jo yli 250 kg. Lohja-kahvin, -suklaan ja -teen etiketit ja ilmeen on suunnitellut Milja Viljamaa (MiljArt). Etiketissä on tekstit ja tuoteselosteet (suomi, ruotsi ja englanti).

Lohja-kahvia, -suklaata ja -teetä voi ostaa Visitlohjan lahjapuodista (Laurinkatu), minkä lisäksi Lohja-tuotteita on jälleenmyynnissä mm. Kahvila Liisassa, Lohjan Museolla ja Nummelan joulukaupassa. Visitlohjan lahjapuoti on avoinna talvikaudella ma–pe kello 9.00–16.00, minkä lisäksi näin jouluna alla on pidennetyt aukioloajat kello 18.00 saakka to 10.12, ti 15.12 ja to 17.12. Lohja-tuotteita voi tilata myös noutovalmiiksi pakattuna tilauslomakkeella, joka löytyy visitlohja.fi-sivuilta, tai ottamalla yhteyttä Visitlohjan toimistoon.

Visitlohjan lahjapuodista löytyy paljon muitakin ideoita lahjaksi tai tuliaisiksi. Esimerkiksi herkkä omenankukka sateenvarjo, Kalkki-Petterin omenamehuja ja hunajaa, paikallisia käsityötuotteita sekä Lohja-aiheista kirjallisuutta. Kaikki asiakkaat ovat tervetulleita tutustumaan tuotteisiin ja tekemään ostoksia turvallisesti terveenä sekä huomioiden turvavälit, hyvä käsihygienia ja kasvomaskien käyttö.

Lohja-tuotteista löytyy paikkakunnan tyyliin sopivasti mm. omenaa. (Kuva: MiljArt)